Indiana Jones and the Great Circle údajně dorazí na PS5 už v roce 2025
i Zdroj: MachineGames
Indiana Jones Novinka Indiana Jones and the Great Circle údajně dorazí na PS5 už v roce 2025

Indiana Jones and the Great Circle údajně dorazí na PS5 už v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Indiana Jones and the Great Circle vyjde na konci letošního roku na PC a konzole Xbox. Nicméně zahraniční insider tvrdí, že se hra v příštím roce podívá i na PlayStation.

Reklama

Xbox a Bethesda ještě v průběhu letošního roku vydají jednu velkou a velmi očekávanou hru. Namysli máme akční adventuru Indiana Jones and the Great Circle, kde se v roli oblíbeného Indyho vydáme na další na další dobrodružství. Představení dílu Great Circle proběhlo velmi kladně a hráči byli nadšení, ovšem menší zklamání přišlo tehdy, kdy Xbox oznámil, že jde o exkluzivitu. 

Znamená to tedy, že se Great Circle nepodívá na konkurenční konzoli? Možná to tak vypadalo, nicméně důvěryhodný insider Nate the Hate přišel na sociální X s tvrzením, že již v roce 2025 hra vyjde také na PlayStation 5. V tuto chvíli jde samozřejmě o neověřenou informaci, přesto klidně pravděpodobnou. Podle něj jde o časovou exkluzivitu, přičemž hra dorazí na PS5 v první polovině příštího roku.

Indiana Jones and the Great Circle

"Indiana Jones and the Great Circle, odehrávající se mezi ”Dobyvatele ztracené archy" a “Poslední křížová výprava”, je dobrodružství pro jednoho hráče z pohledu první osoby, které vás provede celým světem, odhaluje stopy a řeší prastarou záhadu." Stojí v popisku hry. Dodnes o Great Circle příliš nevíme, nicméně letošní Gamescom 2024 by mohl něco prozradit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama