Jeden život - jedna šance: State of Decay 3 se ukázalo na nových záběrech
i Zdroj: Undead Labs
State of Decay 3 Novinka Jeden život - jedna šance: State of Decay 3 se ukázalo na nových záběrech

Jeden život - jedna šance: State of Decay 3 se ukázalo na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 6. 2024 12:45
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC

State of Decay 3 se po letech dočkalo nové upoutávky. Post-apokalyptický otevřený svět vypadá opravdu parádně. Jak to ale vypadá s datem vydání?

Reklama

Letos uplynuly už čtyři roky od chvíle, kdy Xbox a studio Undead Labs oznámily pokračování zombie akce State of Decay. O hře se dosud prakticky neinformovalo, což se právě změnilo. Během Xbox Games Showcase 2024 jsme mohli vidět emotivní trailer, který konečně odhalil první záběry. Ty nás rozhodně potěšily; vše prozatím vypadá přesně tak, jak jsme doufali. Finanční podpora Microsoftu by zde měla hrát významnou roli a zdá se, že trojka bude úplně někde jinde než předchozí díly.

State of Decay 3 nás vezme do post-apokalyptického světa, kde se znovu ujmeme role přeživšího, přičemž bude velmi záležet na každém našem kroku. Jeden život - jedna šance. Pokud naši kolegové zemřou, jejich cesta definitivně končí, nicméně pozor, každá z postav má své unikátní schopnosti, které nic nenahradí. 

State of Decay 3 stále nemá stanovené datum vydání, nicméně nedávno se tvrdilo, že by snad mělo cílit až na rok 2027. Tuto informaci se však nepodařilo oficiálně ověřit. Hra vyjde na PC a Xbox Series X/S a bude součástí Game Passu.

Galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama