Ještě průběhu letoška má dojít na druhou PlayStation Showcase 2023
i Zdroj: PlayStation
Novinka Ještě průběhu letoška má dojít na druhou PlayStation Showcase 2023

Ještě průběhu letoška má dojít na druhou PlayStation Showcase 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 5. 2023 16:37

Také se vám zdála letošní PlayStation Showcase 2023 slabá, co se týče PlayStation exkluzivit? Nám také, nicméně podle důvěryhodného insidera se ještě letos dočkáme pokračování, tam už snad další očekávané exkluzivity uvidíme.

Reklama

Zdá se, že PlayStation letos neřekl poslední slovo. Kromě několika menších dílů State of Play, kterých se 100 procentně během roku dočkáme, proběhne PlayStation Showcase 2023 Part 2, alespoň to tvrdí důvěryhodný insider Colin Moriarty z IGN.com.

Pravdou je, že konference PlayStation Showcase 2023 odprezentovala spousty velmi zajímavých titulů, nicméně ve většině případech šlo o očekávané AAA tituly, které se objeví i na PC, popřípadě Xbox Series X/S, fanoušci PlayStationu ale čekali exkluzivity, spousty nových exkluzivit! Ty ale nepřišly, vidět jsme tak mohli jen Marvel's Spider-Man 2.

Ve druhé polovině roku by pak mohlo dojít na 2. část konference, ta už by mohla být v případě exkluzivit o poznání kvalitnější, a snad přinese očekávané novinky jako Marvel's Wolverine, Ghost of Tsushima 2 či hry, které jsme jak my, tak i dobře informovaní insideři očekávali už před pár dny, konkrétně mělo jít o první gameplay z The Last of Us Factions, trailer k MMORPG hře Horizon a velké oznámení od Bend studia (tvůrci Days Gone). 

Kdy by mohlo dojít na druhou část populární show nevíme, každopádně budeme sledovat každou informaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama