Jestli se něco letošnímu Modern Warfare 3 povedlo, tak tenhle reklamní remix slavné písničky Till I Collapse od Eminema
i Zdroj: Sledgehammer Games
Modern Warfare 3 Článek Jestli se něco letošnímu Modern Warfare 3 povedlo, tak tenhle reklamní remix slavné písničky Till I Collapse od Eminema

Jestli se něco letošnímu Modern Warfare 3 povedlo, tak tenhle reklamní remix slavné písničky Till I Collapse od Eminema

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 11. 2023 12:00

Letošní Call of Duty dostalo tolik kritiky, že snad žádný z doposud vydaných dílů. Hráči si stěžují na krátkou "DMZ" kampaň pro jednoho hráče, ale také problémový multiplayer. Co se však spoustě lidem líbilo, byl remixovaný track Till I Collapse od Eminema. Opravdu dokonale zapadl do upoutávek.

Reklama

Na letošní absolutně nepovedené vydání nového Call of Duty s podtitulem Modern Warfare 3 se snáší vlna kritika ze všech stran. A je jedno, jestli jde o příběhovou kampaň, která je spíše offline tutoriálem pro DMZ Warzone, nebo problémový mutliplayer. Je zkrátka evidentní, že studio Sledgehammer Games mělo velmi málo času na vývoj tohoto “DLC”. A tak není divu, že hra sbírá jedno průměrné hodnocení za druhým, aktuálně je na velmi slabých 5 / 10, což rozhodně před vydáním nikdo nečekal.

Přesto se něco povedlo, alespoň z pohledu marketingu. Activision použil pro některé své marketingové upoutávky slavný track od Eminema, který prošel menším editem, přesto naprosto perfektním. Jedná se o 13 let starou písničku Till I Collapse, kterou slavný rapper nazpíval s Nate Doggem. 

Poslechněte si níže

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama