Jsem naštvaný, reaguje šéf Xboxu na stav hry Redfall
i Zdroj: Arkane Austin
Redfall Novinka Jsem naštvaný, reaguje šéf Xboxu na stav hry Redfall

Jsem naštvaný, reaguje šéf Xboxu na stav hry Redfall

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 5. 2023 16:05

Šéf Xboxu Phil Spencer se vyjádřil k aktuálnímu stavu hry Redfall. Je naštvaný, taková hra neměla vyjít, říká v jednom z rozhovorů. Redfall čeká velká podpora a brzy 60FPS režim, dodal.

Reklama

Vypadá to, že nejsou zklamaní pouze hráči před pár dny vydaného Redfall, ale také sám šéf Xboxu Phil Spencer. Ten v rozhovoru pro Kinda Funny přiznal, že je velmi zklamaný z plné verze hry Redfall a kritice hráčů se vůbec nediví, a dodává…

První velkou ránou byla samozřejmě zpráva, že hra podporuje pouze 30FPS, zatím co studio slibovalo 60FPS

To, že hra nakonec nedostala podporu 60FPS, ačkoliv jde o nejvýkonnější konzoli světa, by možná ještě hráči překousli, ale stav v jakém hra vyšla už nikoliv. Celkově jde o velmi odfláklou verzi téměř v každém ohledu. Občasné bugy nebo sem tam nějaký ten drop FPS, by se ještě dal přehlédnout, takové maličkosti často vyřeší prvních pár aktualizací, které dorazí v rámci dnů.

Xbox prý nechtěl další odklad Redfall, hry se chtěl rychle zbavit. Arkane má pracovat na jiné ambiciózní hře
i Zdroj: Arkane Austin Studio

Xbox prý nechtěl další odklad Redfall, hry se chtěl rychle zbavit. Arkane má pracovat na jiné ambiciózní hře

"Microsoft chtěl Redfall vydat za každou cenu, hře nikdy nevěřil", tvrdí důvěryhodný zdroj na Twitteru.

3. 5. 2023 06:29

Redfall má ale zdaleka větší problémy. Musíme dát zapravdu všem hráčům, kteří tvrdí, jak jde o zastaralou grafickou stránku, tak animace postav či soubojového systému. Všechny tyto vypsané body se také zohlednily ve výsledných recenzích, kde byl Redfall ohodnocen na pouhých 6.2 / 10.

“Jsem naštvaný, když vidím, jak je komunita Xboxu zklamaná, a já se jim nedivím. Slibuji, že Arkane bude nadále pracovat na Redfall a poslouchat komunitu. Režim 60FPS přijde” dodal Spencer.

Osobně nechápu, jak mohl Phil Spencer nechat Xbox vydat hru v takovém stavu, ještě před několika měsíci sliboval, že hry vyjdou teprve až v moment, kdy budou reálně připravené k vydání. Každopádně Redfall dostane v následující době velkou podporu, myslím, že Spencer bude apelovat na to, aby hra byla co nejdříve v naprostém pořádku a hráči si užili za 70$ to, co měli dostat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama