Kapela odmítla mít skladbu v GTA 6: Nabízených 170 tisíc je prý málo
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Kapela odmítla mít skladbu v GTA 6: Nabízených 170 tisíc je prý málo

Kapela odmítla mít skladbu v GTA 6: Nabízených 170 tisíc je prý málo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

„Jděte do pr*ele,“ vzkázala hudební kapela společnosti Rockstar Games, která jim předložila nabídku zahrnout jejich skladbu do hry GTA 6. Nelíbila se jim nabízená částka.

Reklama

Někdo by následující situaci nazval “životní šance”, frontman britské kapely Heaven 17 nikoliv. Zpěvák Martyn Ware se s fanoušky na sociálních sítích podělil o konverzaci, která proběhla mezi kapelou a společností Rockstar Games. Americké vydavatelství kontaktovalo synth-popovou kapelu Heaven 17 s nabídkou, že by jejich slavný track jménem Temptation chtěli zařadit do playlistu dlouho očekávané akční open-world hry Grand Theft Auto 6 (GTA 6). Osobně si říkám, vidět v emailu odkaz Rockstaru s takovou nabídkou, nemohl bych odmítnout, i kdyby mojí skladbu chtěli do hry vložit zadarmo.

Naprosto opačného názoru je ale zmíněný Martyn Ware. Ten se s Rockstarem pustil do vyjednávání o potenciální smlouvě. Ovšem když se dozvěděl, že mu Rockstar nabídl “pouze” 7 500 dolarů (zhruba 170 tisíc korun) bez dalších bonusů, okamžitě nabídku shodil ze stolu a řekl: “Jděte do prdele!” Martynovi se nelíbilo, že mu jejich track nevydělá další finance, nicméně udělal dobře? Právě GTA 6, které má slušně nakročeno k tomu vydělat miliardy dolarů a prodat desítky milionů kopií, je snadnou cestou, jak proslavit svojí kapelu a vydělat v budoucnu další peníze navíc.

GTA 6

Grand Theft Auto 6 bylo oznámeno v prosinci 2023, kdy Rockstar Games ukázal první trailer a několik parádních screenshotů. A prakticky se potvrdily všechny dřívější spekulace: Vše se odehrává v Miami, ujmeme se dvou hratelných postav a dostaneme obří otevřený svět. Více o příběhu se dozvíme v průběhu příštího roku, nicméně pokud vás zajímají další podrobnosti a zajímavosti ze zákulisí, potom sledujte GTA 6 v našem katalogu her. GTA 6 je stále oficiálně naplánované na podzim 2025 ve verzích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama