Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února, české RPG se odkládá
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února, české RPG se odkládá

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února, české RPG se odkládá

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Kingdom Come: Deliverance 2 nakonec nevyjde letos, jak se původně avizovalo. České studio Warhorse před několika hodinami oznámilo, že se hry dočkáme až v únoru.

Reklama

Nejočekávanější česká hra roku? Až dosud jsme věřili, že tento titul získá RPG od Warhorse Studios. Bohužel, nakonec to tak nebude. Kingdom Come: Deliverance 2 konečně obdrželo oficiální pevné datum vydání. Do středověku v roli Jindřicha ze Skalice se vydáme až 11. února 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

K odkladu se vyjádřilo i studio Warhorse. 

Čekání bude dlouhé, ale do té doby toho máme spoustu co ukázat. 

Nové a konečně pořádně dlouhé gameplay záběry uvidíme už za týden, kdy proběhne veletrh Gamescom 2024. Tvůrci slibují zhruba 20 minutovou ukázku. Poté dojde na odhalení sběratelské edice a následovat budou první dojmy médií.

Kingdom Come: Deliverance 2

Vaše činy utvářejí Jindřicha osud a to, jak na něj bude svět reagovat. Volně přizpůsobíme jeho vzhled, dovednosti a vybavení a zároveň zaujmeme morální postoj k událostem kolem nás. Cestujte po celé zemi a zapojte se do jedinečných činností, jako je kovářství a lukostřelba, abyste se skutečně ponořili do tohoto pulzujícího regionu Evropy, který si vaše činy bude navždy pamatovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama