Koncem května proběhne větší Silent Hill Showcase 2024
i Zdroj: Bloober Team SA
Novinka Koncem května proběhne větší Silent Hill Showcase 2024

Koncem května proběhne větší Silent Hill Showcase 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Jaká je budoucnost značky Silent Hill? To se dozvíme již za několik málo dnů, kdy proběhne akce s názvem Silent Hill Transmission. Dozvědět bychom se měli detaily ohledně tří Silent Hill her.

Reklama

V říjnu roku 2022 společnost Konami uspořádala na poměry téměř mrtvé značky Silent Hill celkem slušnou showcase. Během té se překvapivě dostalo hned na tři hry, 1 seriál a film. Dodnes jsme však mohli vidět pouze zmíněný interaktivní seriál, který příliš velký úspěch nezaznamenal, co se týče her, o těch je absolutní ticho, stejně tak o hraném filmu s názvem Return to Silent Hill.

To se však velmi brzy změní. Konami již 30. května odstartuje událost s názvem Silent Hill Transmission, což bychom mohli pojmenovat též jako Silent Hill Showcase 2024. Během této akce se dozvíme podrobnosti především o připravovaných hrách. K čemu zcela jistě dojde, je oznámení data vydání dlouho očekávaného Silent Hill 2 Remaku, který nemá mít daleko do vydání.

Kromě zmíněného remaku, který vzniká pod polským studiem Bloober Team, se chystá také nepředstavený Silent Hill f (NeoBards Entertainment) a Silent Hill: Townfall (No Code). Doufejme, že se konečně dočkáme alespoň traileru.

Podrobnosti ohledně Silent Hill Showcase 2024 budeme samozřejmě sdílet a do detailu si vše rozebereme. Pro více informací nás sledujte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama