Koncem měsíce by mohla být oznámena PlayStation verze hitu Palworld
i Zdroj: Pocket Pair
Palworld Novinka Koncem měsíce by mohla být oznámena PlayStation verze hitu Palworld

Koncem měsíce by mohla být oznámena PlayStation verze hitu Palworld

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Pocket Pair by již za několik málo dnů mohlo konečně představit PlayStation verzi úspěšného hitu Palworld. Naznačuje to seznam her, které dorazí na Tokyo Game Show 2024.

Reklama

Ještě v průběhu září proběhne jeden z dalších obřích herních veletrhů, Tokyo Game Show 2024. A na internetu již koluje seznam her, kterých bychom se zde měli dočkat. Zcela upřímně, seznam nebude pro české hráče příliš zajímavý, jde v drtivé většině o hry, které cílí na asijské hráče. Nicméně nechybí zde zmínka o hře Palworld od japonského studia Pocket Pair, což by mohlo znamenat, že se zde objeví oznámení PlayStation 5 verze - jde samozřejmě pouze o spekulaci, ovšem věříme, že účast japonského studia bude mít nějakou souvislost, navíc se v minulosti objevily náznaky, že Palworld na PS dorazí “velmi brzy”.

Palworld je již od ledna 2024 dostupný pouze na PC a konzolích Xbox Series X/S a Xbox One. PlayStation a Switch verze nadále chybí a je pravděpodobně jen otázkou času, kdy se na těchto platformách velký hit jménem Palworld objeví. 

Palworld

Palworld je akční adventura, survival a monster-taming hra vyvinutá a publikovaná japonským studiem Pocketpair. Hra se odehrává v otevřeném světě obydleném tvory zvanými “Pals”, které hráči mohou chytat, bojovat s nimi a využívat je pro stavbu základen, cestování a boj.

V současné době víme, že se prodalo přes 25 milionů kopií, což je na hru v předběžném přístupu neskutečné. 15 milionů hráčů je na Steamu, 10 pak na Xboxu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama