Vývoj Palworld půjde rychleji a hra se brzy objeví na PlayStationu
i Zdroj: Pocket Pair Inc.
Palworld Novinka Vývoj Palworld půjde rychleji a hra se brzy objeví na PlayStationu

Vývoj Palworld půjde rychleji a hra se brzy objeví na PlayStationu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Pocket Pair představilo samostatnou divizi Palworld Entertainment. Díky nově navázané spolupráci bude vývoj hry postupovat rychleji. Navíc se blíží PlayStation verze.

Reklama

Studio Pocket Pair, které stojí za fenoménem Palworld, přišlo s nečekaným oznámením. Japonské indie studio uzavřelo partnerství se společností Sony a Aniplex. V obou případech půjde o velkou nejen finanční pomoc s vývojem, což nám potvrzuje, že se s hrou nadále počítá. Navíc dohoda se Sony jednoznačně naznačuje, že se hra blíží k vydání na konzole PlayStation.

Druhým oznámením je založení spole4nosti Palworld Entertainment Inc. Tato divize může vést k expanzi Palworldu prostřednictvím filmů nebo animovaných seriálů, podobně jako je tomu u Pokémonů, se kterými je často srovnáván, nebo prostřednictvím prodeje dětských hraček.

Palworld chystá spuštění PvP arén, venku jsou první záběry
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.

Palworld chystá spuštění PvP arén, venku jsou první záběry

Studio Pocket Pair, které stojí za hitem Palworld, právě oficiálně oznámilo, že se v rámci několika měsíců do hry podívá PvP…

Palworld vyšlo v předběžném přístupu 19. ledna ve verzích PC (Steam) a konzole Xbox. Za pouhý půlrok se tvůrcům podařilo prodat více než 15 milionů kopií, přičemž další si hru koupili na Xboxu nebo ji hrají v rámci Game Passu.

  • Steam - 15 milionů hráčů
  • Xbox - 10 milionů hráčů

Hra má velmi dobře nakročeno k tomu stát se legendou. Poslední velká aktualizace to krásně naznačila, když přidání nového obsahu způsobilo 700% nárůst aktivních hráčů. A vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby dalších minimálně 10 milionů hráčů přišlo na konzoli PlayStation a stejně tak časem na Switchi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama