Kooperační horor Reanimal se ukázal v prvním traileru
i Zdroj: Tarsier Studios
Reanimal Novinka Kooperační horor Reanimal se ukázal v prvním traileru

Kooperační horor Reanimal se ukázal v prvním traileru

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři z Tarsier Studios, známí jako autoři slavné série Little Nightmares, se pochlubili zbrusu novým oznámením kooperativní hororové adventury Reanimal, která vypadá parádně.

Reklama

Reanimal se nám ukázal v nedávném traileru, který ale příliš mnoho neprozradil. Nyní nám vývojáři z Tarsier Studios představili první plnohodnotný trailer, který zřetelně čerpá inspiraci ze série Little Nightmares. V kůži dvou sirotků budeme procházet fantaskní, atmosférickou krajinou plnou bizarních obyvatel, ve snaze najít své přátele. Každá z oblastí bude přinášet specifické výzvy, které bude třeba překonat vzájemnou spoluprací.

Reanimal představuje vizuálně děsivý svět s nelidsky deformovanými nepřáteli a tvory, kteří jen vzdáleně připomínají zvířata. Hra kromě těchto monster nabízí i skvělou hororovou atmosféru. Na tuto cestu se budeme moci vydat i s kamarádem, takže nebudeme muset čelit místním hrůzám a záhadám sami. Bohužel, to je zatím vše, co se o hře ví. Datum vydání zatím nebylo oznámeno, ale odhadujeme, že se hry dočkáme někdy v roce 2025. Reanimal bude kromě PC dostupný také na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Doufejme, že se v nejbližší době dozvíme o hře něco víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama