LEGO Horizon Adventures vyjde s českou lokalizací, venku je datum vydání
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
LEGO Horizon Novinka LEGO Horizon Adventures vyjde s českou lokalizací, venku je datum vydání

LEGO Horizon Adventures vyjde s českou lokalizací, venku je datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Abychom letos hrdinky Aloy neměli málo, ještě v listopadu se dočkáme akční adventury LEGO Horizon Adventures. Venku je nový trailer a potvrzení českých titulků.

Reklama

Jedna konference, hned dva příběhy a dvě hry s hrdinkou Aloy. Během dalšího dílu pořadu State of Play se kromě remasterované edice Horizon: Zero Dawn, ukázala i adventura LEGO Horizon Adventures. O té jsme poprvé slyšeli v průběhu června, nicméně bylo zde několik nezodpovězených otázek. Kdy hra vyjde a s jakou lokalizací? My už to víme.

LEGO Horizon Adventures vyjde na PC a PlayStation 5 již 14. listopadu 2024 a nabídne na obou platformách českou lokalizaci. Jak přesně bude Horizon ve spojení s LEGO kostičkami vypadat se můžete podívat na přiloženém gameplay traileru, který zároveň láká na předobjednávku, jež bude spuštěna 3. října 2024.

LEGO Horizon Adventures

Hráči zde ovládají figurky LEGO a staví i bojují proti mechanickým tvorům v prostředí připomínajícím otevřený svět původní hry. Tento titul kombinuje prvky stavění, přežití a průzkumu s typickým humorem a designem LEGO her. Hra cílí na fanoušky jak série Horizon, tak i LEGO, a nabízí jedinečné propojení těchto dvou světů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama