Little Nightmares 3 o sobě na Gamescomu dalo znovu vědět
i Zdroj: Supermassive Games
LN 3 Novinka Little Nightmares 3 o sobě na Gamescomu dalo znovu vědět

Little Nightmares 3 o sobě na Gamescomu dalo znovu vědět

David Vondráček

David Vondráček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam Xbox Xbox One

Vývojáři ze Supermassive Games představili na Gamescomu ukázku ze své připravované hry Little Nightmares 3. Při té příležitosti jsme se dozvěděli něco málo o hlavních hrdinech.

Reklama

Příběh Little Nightmares 3 sleduje cestu Low a Alone, dvou postav uvězněných ve zkreslených oblastech uvnitř temného světa zvaného Nowhere. Aby přežili, musí spojit své síly a úzce spolupracovat. Ukázka z hry se zaměřila zejména na kooperativní režim a vzájemnou kompatibilitu obou hrdinů. Zatímco Low je vybaven lukem, který mu umožňuje likvidovat nepřátele na dálku, Alone bojuje na blízko pomocí hasáku.

Hlavním zaměřením tvůrců je pouto mezi oběma postavami, které bude alfou a omegou celé hry. Podobné pouto jsme sledovali i ve druhém díle, kde to bohužel nedopadlo příliš dobře, a proto jsme zvědaví, zda pouto mezi Low a Alone dokáže vydržet. Zajímavostí je, že se vrátíme do některých známých lokací z předchozích her, ale podíváme se i do zcela nových prostředí. Co vás však možná příliš nepotěší, je datum vydání. Hra měla původně vyjít ještě letos, ale bohužel dorazí až příští rok. Přesné datum zatím není známo, ale víme, že Little Nightmares 3 vyjde v roce 2025 na PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama