Lost Records: Bloom and Rage od tvůrců Life is Strange ukázal první gameplay trailer
i Zdroj: DON'T NOD
Lost Records: Bloom & Rage Novinka Lost Records: Bloom and Rage od tvůrců Life is Strange ukázal první gameplay trailer

Lost Records: Bloom and Rage od tvůrců Life is Strange ukázal první gameplay trailer

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam

Studio Don't Nod odprezentovalo na Gamescomu první záběry ze své nové příběhové adventury Lost Records: Bloom and Rage. Hra láká zejména na svou neuvěřitelnou realističnost.

Reklama

Lost Records: Bloom and Rage je nová hra od tvůrců Life is Strange, o které se dosud příliš nevědělo. Hlavními hrdinkami jsou kamarádky ze střední školy Swann, Nora, Autumn a Kat. Příběh sleduje počátky jejich přátelství v roce 1995 a zároveň nás zavede do současnosti, kdy se po 27 letech znovu náhodně setkávají. Právě toto setkání je přinutí čelit tajemství, o kterém už nikdy nechtěly mluvit.

Zatím to vypadá, že videokamera bude velkou součástí hratelnosti, stejně jako dynamické dialogy, které se podle tvůrců mohou měnit na základě toho, kam se hlavní hrdinka Swann podívá a co řekne. Právě za Swann bychom měli hrát. Hráči se navíc mohou rozhodnout ignorovat nebo přerušit monology ostatních postav, což by mělo konverzace činit ještě realističtějšími a rozhodnutí důležitějšími. Rozhodně se jedná o skvělou novinku a mechaniku, která by mohla velmi dobře fungovat. Vývojáři také potvrdili, že hra bude rozdělena na dvě části. První vyjde 18. února a druhá přesně o měsíc později, tedy 18. března 2025. Hra bude dostupná na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Není bez zajímavosti, že autoři plánují vytvořit více her ze světa Lost Records, což zjevně odráží inspiraci úspěšnou sérií Life is Strange.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama