Mad Max trochu jinak, představuje se Dust & Diesel: Deadland Delivery
i Zdroj: PlayWay S.A.
Dust & Diesel Novinka Mad Max trochu jinak, představuje se Dust & Diesel: Deadland Delivery

Mad Max trochu jinak, představuje se Dust & Diesel: Deadland Delivery

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC Apple Mac

Dust & Diesel: Deadland Delivery je post-apokalyptická hra, která připomíná mix her jako Euro Truck Simulator 2 a svět Mad Maxe a jeho vozů. Celé představení v článku.

Reklama

Polská společnost PlayWay právě představila velmi zajímavý simulátor, upřímně musím říct, že mě velmi překvapili, protože podobnou hru jsme od nich ještě neviděli. PlayWay a tvůrčí studio Rejected Games vzaly hned na první pohled několik známých her, a pokoušejí se z nich udělat mix, který tady ještě nebyl.

Co byste takhle řekli na to, kdyby se vzaly hry jako Mad Max, Euro Truck Simulator 2 a Madrunner, a udělala se z toho jedna velká hra? Nezní to zajímavě? Za mě osobně rozhodně ano. V Dust & Diesel: Deadland Delivery se vžijeme do role přeživšího v post-apokalyptickém světě, konkrétně se ujmeme role “majitele” přepravní společnosti, která dostane za úkol přepracovat (po vzoru ETS 2) nejrůznější typy nákladů. Začínáme od nuly a k dispozici nám bude pouze malý a základní kamión. Ten samozřejmě postupně budeme moct vylepšovat a později i pořizovat lepší a větší vozy. Myslet však budeme muset i na ochranu našeho nákladu a života, cestou totiž narazíme na bandity, kteří touží po našem nákladu. Níže pár vyjádření tvůrců.

Pravidelně bojujte proti útokům potulných banditů, kteří se snaží unést cenný náklad. Strategicky instalujte a upgradujte věže a další zbraně, abyste chránili své zásilky během přepravy.

Dust & Diesel: Deadland Delivery

"Dust & Diesel: Deadland Delivery je pohlcující post-Deliveryapokalyptická simulační hra pro kamiony, kde hráči procházejí nebezpečnou a pustou krajinou Deadlands. Tato hra, inspirovaná vysokooktanovou akcí a drsnou estetikou tohoto žánru, vyzývá hráče, aby vybudovali a řídili vlastní doručovací společnost ve světě, kde se civilizace zhroutila a přežití závisí na vynalézavosti, dovednostech a hrubé síle." Stojí v popisku hry.

Dust & Diesel: Deadland Delivery prozatím nemá pevně stanovené datum vydání, nicméně chystá se na PC a počítače Mac.

Galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama