Mafia: The Old Country oficiálně oznámena i s českým dabingem
i Zdroj: Hangar 13
Mafia 4 Novinka Mafia: The Old Country oficiálně oznámena i s českým dabingem

Mafia: The Old Country oficiálně oznámena i s českým dabingem

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Je to tady. Moment, na který jsme dlouho čekali. Po neúspěšném třetím díle, rozbitém remasteru druhého a skvělém remaku prvního dílu byla konečně oznámena nová Mafia.

Reklama

Všichni Češi, spojme se a pojďme zvolat ‚Hurá!‘ Nečekali jsme, že se toho snad ještě dožijeme, ale je to tady! Nová Mafia byla oficiálně oznámena při zahájení Gamescomu a nejočekávanější části ONL. 

Venku je první trailer, dle kterého se hra bude odehrávat na Sicílii na začátku dvacátého století. Zatím nevíme, za koho budeme hrát, a další detaily jsou také neznámé, ale trailer nás perfektně naladil na to si znovu zahrát originální Mafii.

A to nejlepší? Podle Steam stránky můžeme očekávat český dabing hned od vydání a jistě na všech platformách. Vývojáři vyslyšeli prosby českých hráčů a respektují, že je to náš národní herní poklad.

Další informace bychom se měli dozvědět již v prosinci, lákají tvůrci z Hangar 13. Jedno ale víme jistě – tohle bude ještě hodně zajímavé. Uvidíme, co si pro nás Hangar 13 připraví. My doufáme, že se vývojáři poučili a nepřipraví hru typu “Mafia 3”.  Mafia: The Old Country by měla vyjít na PC, PS5 a Xbox Series X/S, pravděpodobně již v roce 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama