Marvel's Spider-Man 2 dostane v březnu New Game +
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Marvel's Spider-Man 2 dostane v březnu New Game +

Marvel's Spider-Man 2 dostane v březnu New Game +

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

8. 2. 2024 10:00

Studio Insomniac Games nekašle na své nové dílo Marvel's Spider-Man 2 a oznámilo, že už v březnu se můžeme těšit na celkem velký update, s kterým přijde i New Game+.

Reklama

Marvel's Spider-Man 2 nakonec jako každá hra od Sony ovládla prodeje na stále ještě novém PlayStationu 5. Není divu, je to skvělá hra, i když se řešila dost kontroverze ohledně The Game Awards, odkud si hra neodnesla žádná ocenění. Ale o to dneska nejde.

Důležité je, že vývojáři z Insomniac Games ještě rozhodně nejsou s hrou hotoví, a tak nás 7. března do hry vrátí aktualizace, která přidá fanoušky žádaný New Game + režim, změnu času světa a spousty dalších převleků. Změn má být prý daleko více, ale ty se dozvíme postupem času, ne-li až na vydání 7. března.

Houpejte se, skákejte a využijte nová Web Wings k cestování napříč Marvel's New Yorkem, rychle přepínejte mezi Peterem Parkerem a Milesem Moralesem, abyste zažili různé příběhy a epické nové síly, zatímco ikonický padouch Venom hrozí zničit jejich životy, jejich město a ty, které oni mají. milovat.” Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama