Mass Effect 3: DEMO a BETA už v lednu
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Mass Effect 3: DEMO a BETA už v lednu

Mass Effect 3: DEMO a BETA už v lednu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 10. 2011 12:52

Před pár hodinami se zveřejnil článek, kde EA informuje o tom, že vyjde demo i beta pro fanoušky Mass Effect 3. BETU si bohužel nezahrajeme všichni, tedy alepson podle prvních informací. Zatím se stále neví zda DEMO a BETA vyjdou i na PC. Více info uvnitř. » Číst celý článek | Komentář

Reklama

Před pár hodinami se zveřejnil článek, kde EA informuje o tom, že vyjde demo i beta pro fanoušky Mass Effect 3. BETU si bohužel nezahrajeme všichni, tedy alepson podle prvních informací. Zatím se stále neví zda DEMO a BETA vyjdou i na PC. Více info uvnitř.

» Číst celý článek | Komentář

DEMO
EA.com napsalo, že DEMO, tedy pouze Singleplayer s jednou či dvěma misemi vyjde nazačátku roku 2012, což předpokládáme, že to bude první měsíc (leden). Zatím stále není jisté, zda vyjde (demo) ia n PC. O tom Vás však budeme včas informovat.
BETA
Beta taktéž vyjde někdy kolem 15 ledna. Jen si ji bohužel nezahraje každý. První informace jasně hovoří, že k dispozici bude pouze pro ty, kteří si koupili hru Battlefield 3, (bohužel). BETA samozřejmě bude MultiPlayerové demo jako tomu je vždy. BETA bude určitě stažitelná na ORIGIN.
Začátkem Listopadu se dozvíme přesné vydání této RPG Akční hry v BETE.
Mass Effect 3: DEMO a BETA už v lednu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama