Microsoft má během Xbox konference představit ruční konzoli
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Microsoft má během Xbox konference představit ruční konzoli

Microsoft má během Xbox konference představit ruční konzoli

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 6. 2024 16:00

Již jen pár desítek hodin a odstartuje dlouho očekávaná konference Xbox Games Showcase 2024. Během té by údajně mělo dojít na oznámení konzole Xbox Portable.

Reklama

Jestliže nás pravidelně navštěvujete, jistě jste postřehli několik článků, které se věnovaly spekulacím, kde jsme mluvili o údajné nové herní konzoli, která má vznikat v Microsoftu. Naposledy jsme jí řešili v únoru, kdy se objevila informace, že konzole, která má být handheldem, dorazí ještě v průběhu letošního roku. 

A podobné tvrzení se objevilo i dnes. “Microsoft během Xbox Games Showcase 2024 představí Xbox Portable,” tvrdí uživatel SkyOld5788 na Redditu. Jako zdroj uvedl leakera s přezdívkou eXtas1s, který se již v minulosti prokázal jako důvěryhodný, například jako první přišel s tím, že se chystá horor Overdose nebo, že Xbox spolupracuje se studiem Hundred Star. Vše samozřejmě dál berme jako pouhou spekulaci, dokud vše oficiálně nepotvrdí samotný Microsoft.

Xbox konference

Zmiňovaná Xbox Games Showcase 2024 odstartuje 9. června. Kromě údajné herní konzole bychom měli vidět i slušnou porci her. Těšit se 100 procentně můžeme na Call of Duty: Black Ops 6. Mluví se pak také o oznámení her Gears 6 a DOOM: The Dark Ages nebo nové gameplay ukázce State of Decay 3, Avowed, Contraband nebo Perfect Dark.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama