Mluví se o dvou nových hrách ze světa Friday the 13th
i Zdroj: Gun Media
Novinka Mluví se o dvou nových hrách ze světa Friday the 13th

Mluví se o dvou nových hrách ze světa Friday the 13th

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 7. 2024 10:00

Friday the 13th má před sebou velkou budoucnost. Údajně se připravuje nový film, spolupráce s Fortnite a vznikají hned dvě samostatné videohry.

Reklama

Hororových je v současné době ve vývoji spousta. A ne jen těch menších titulů. Svůj horor brzy dostanou také velké komerční značky jako Jurassic Park, Resident Evil, Silent Hill, A Quite Place nebo Terminator. A časem by se mohla přidat další. 

Na sociální síti X se objevila informace, že Friday the 13th (pátek 13.) brzy odstartuje velkou marketingovou kampaň. Jako první by se o slovo mělo přihlásit Fortnite, kam údajně s novou sezónou dorazí fiktivní zabiják Jason Voorhees. Nutno nyní podotknout, že info není oficiálně potvrzené! Kromě zmíněné kolaborace se pak mají chystat i dvě samostatné hry.

Friday the 13th

Herní adaptace Friday the 13th je s námi déle, než si možná hráči myslí. První videohra vyšla již v roce 1985 na platformy Commodore 64, ZX Spectrum a Amstrad CPC. Od té doby vyšlo několik dalších titulů, přičemž poslední v roce 2018. Během více než 30 let jsme se s pátkem 13. setkali na různých herních platformách.

Podle informací od CineStealth, zveřejněných na sociální síti X, jsou nyní ve vývoji dvě nové videohry. První z nich má nabídnout singleplayer s lineárním příběhem, zatímco druhá se zaměří na multiplayer. Podrobnosti však zatím nebyly odhaleny. CineStealth v komentářích také dodává, že se chystá další film.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama