Na stránkách Amazonu se objevila neoznámená hra Skull Island: Rise of Kong
i Zdroj: GameMill Entertainment
Skull Island: Rise of Kong Novinka Na stránkách Amazonu se objevila neoznámená hra Skull Island: Rise of Kong

Na stránkách Amazonu se objevila neoznámená hra Skull Island: Rise of Kong

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 7. 2023 09:37

V nové hře od studia GameMill Entertainment, bychom se měli ujmout role velkého Konga, který se chce stát právoplatným králem ostrova lebek. To však nebude vůbec jednoduché, cestu za vítězstvím nám budou stěžovat nepřátele.

Reklama

Aktualizace

Teď už to tu máme oficiálně, studio GameMill Entertainment oznámilo a představilo akční Skull Island: Rise of Kong. Vyjde na podzim letošního roku ve verzích PC, PlayStation, Xbox a Switch. Níže první trailer.

Původní článek

Stránky obchodu Amazon se opět postaraly o únik důležitých informací. V nabídce se pravděpodobně omylem objevila hra Skull Island: Rise of Kong, která však ještě světu nebyla oznámena! Podle výpisu se chystá na konzole PlayStation, Xbox a Switch, jistě se však později objeví i digitální verze na PC. Podle oficiálních informací za hrou stojí studio GameMill Entertainment, které se dříve podepsalo například pod hry jako Avatar: TLA - Quest for Balance, Nick All-Star Brawl a další. V tomto případě tak nečekejte vysokorozpočtovou AAA hru.

Oficiální popisek: Vydejte se na dobrodružství z pohledu třetí osoby, abyste pomstili smrt svých rodičů z rukou ultimátního alfa predátora: Gawa. Podmaňte původní zvěř a porazte svého hlavního nepřítele, abyste se stali právoplatným králem Ostrova lebek. Objevte historii a tajemství, která ostrov skrývá, cestou narazíme na bažiny, vodopády, džungle a jeskyně, které dávají sílu flóře a fauně ostrova. Níže ještě galerie prvních obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama