Na zem vychází peklo: Hell is Us se ukázalo na nových záběrech
i Zdroj: Nacon
Hell is Us Novinka Na zem vychází peklo: Hell is Us se ukázalo na nových záběrech

Na zem vychází peklo: Hell is Us se ukázalo na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Temný otevřený svět, ponurá atmosféra, prvky sci-fi a zajímavý soubojový systém. Po delší době na sebe velmi slušně upozornila hra Hell is Us od Naconu.

Reklama

Během pár hodin staré konference State of Play se toho příliš mnoho zajímavého neudálo, až tedy na potěšující oznámení hry Ghost of Yōtei, vlastně jsme nic moc ani nečekali, ovšem záběry z Hell is Us - ty nás velmi zaujaly.

Hell is Us se zde ukázalo ve dvouminutovém gameplayi a nabídlo zbrusu novou ukázku. Znovu jsme ocenili naprosto krásnou grafickou stránku, líbí se nám ale i soubojový systém a celková temná atmosféra. Nemohu navíc zbavit pocitu, že mi v některých chvílích připomíná Dečath Stranding - což je za mě naprosto skvělé!

Hell is Us

Hlavní hrdina, bezejmenný válečník, se vydává do tohoto světa, aby odhalil svou minulost a bojoval proti těmto mystickým silám. Hra se zaměřuje na průzkum otevřeného světa bez výrazných ukazatelů, povzbuzuje hráče k vlastnímu objevování a používání specifických zbraní, které jsou jediným způsobem, jak porazit nadpřirozené nepřátele.

Hell is Us mělo původně vyjít již v roce 2023, nakonec se však odložilo, hru nyní očekáváme v roce 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama