Některé fyzické kopie Spider-Mana 2 mají problémy s dokončením instalace
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Některé fyzické kopie Spider-Mana 2 mají problémy s dokončením instalace

Některé fyzické kopie Spider-Mana 2 mají problémy s dokončením instalace

Richard Šimáček

Richard Šimáček

23. 10. 2023 08:00

Hráči, kteří si zakoupili fyzickou kopii hry Marvel’s Spider-Man 2, mají potíže s instalací hry na své konzole PS5. Několik hráčů hlásí, že se instalace hry z disku zastaví na 36 %. Na řešení problému se pracuje.

Reklama

Na problém upozornil v pátek jeden z uživatelů subredditu Spider-Man 2, který hlásí, že se instalace hry po vložení disku zastaví na 36 %. Uživatelé uvedli, že vyzkoušeli vše, aby instalace pokračovala – od odpojení PS5 od internetu a umožnění instalace nejprve z disku až po restartování PS5. Zkoušeli si dokonce koupit jiný disk – bez výsledku.

Příspěvek na Redditu dal vzniknout vláknu Resetera, kde se objevily podobné zprávy uživatelů, kteří měli stejný problém s diskem Spider-Man 2. Ti také vyzkoušeli vše, aby hru zprovoznili, včetně pětinásobného smazání a instalace, vymazání mezipaměti systému a obnovení databáze, ale instalace stále nepokračovala přes 36 %.

“Toto je vůbec první fyzický disk, který jsem obdržel a který nefungoval,” uvedli. “Možná mám štěstí. Ale v tomto případě to není ojedinělé, protože nyní existuje několik hlášení o tom, že se instalace zastavila přesně na 36 %.”

Společnost Insomniac Games se k problému na svých oficiálních kanálech nevyjádřila, ale poskytla odkaz na technickou podporu pro fanoušky, kteří mají se hrou problémy.

Tři dny před vydáním Spider-Mana 2 zveřejnila společnost Insomniac Games na X (dříve Twitter) prohlášení, že hráči, kteří si zakoupí diskovou verzi, nemusí stahovat Day 1 patch, ale důrazně doporučuje, aby si v den vydání stáhli patch 1.001.002.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama