Neoznámená Star Wars strategie od Respawnu poběží na Unreal Engine 5
i Zdroj: Respawn Entertainment
Novinka Neoznámená Star Wars strategie od Respawnu poběží na Unreal Engine 5

Neoznámená Star Wars strategie od Respawnu poběží na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 3. 2024 11:00

Připravovaná Star Wars strategie od Respawnu a studia Bit Reactor je stále zahalena spousty tajemstvím. Nyní se však dozvídáme, že poběží na Unreal Engine 5.

Reklama

Uplynulé týdny nebyly zhlediska herního průmyslu zrovna dvakrát pozitivní. Ve velkém se propouští, ruší se chystané projekty a zavírají se studia. Bohužel nutné interní změny postihly také Electronic Arts, které opustí něco kolem 700 zaměstnanců, a bohužel, došlo i na několik zrušených her, mezi kterými byla například příběhová adventura Star Wars: Mandalorian.

Nebudete věřit, jak realisticky Unreal Engine 5.3 vytvoří poušť a les
i Zdroj: MAWI United

Nebudete věřit, jak realisticky Unreal Engine 5.3 vytvoří poušť a les

Epic Games i nadále pracuje na nových verzích svého Unreal Enginu: každopádně ta poslední vypadá absolutně úžasně. Podívejte…

5. 3. 2024 10:00

Strategie ze světa Star Wars ale změny a restrukturalizaci naštěstí přežila, navíc zjišťujeme, že poběží na Unreal Engine 5. Tuto novou informaci prozradil oficiální inzerát, kde se uvádí:

Budete zodpovědní za osvětlení a kinematografii pomocí Lumen v Unreal Engine 5.

Studio Bit Reactor, které je hlavním týmem pracujícím na doposud neoznámené strategii, dostane podporu Respawnu, které má s Unreal Engine 5 bohaté zkušenosti, například díky Star Wars Jedi: Survivor. Nicméně dodnes nevíme, co přesně od chystané strategie čekat, oznámení by však nemuselo být daleko, tvrdí se, že další hra od Respawnu dorazí v roce 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama