Nestihli vydat ani jednu hru, Deviation Games studio se zavírá
i Zdroj: Activision
Novinka Nestihli vydat ani jednu hru, Deviation Games studio se zavírá

Nestihli vydat ani jednu hru, Deviation Games studio se zavírá

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2024 16:00

V roce 2022 lákali na svoji akční FPS hru, kterou měl spolufinancovat PlayStation. Už po roce se však objevily problémy, které vyústily ve zrušení hry a zavření Deviation Games.

Reklama

Minulý měsíc to byly už dva roky, co jsme poprvé slyšeli o zbrusu novém studiu Deviation Games, které založili veteráni, jenž pracovali na sérii Call of Duty. Později jsme se dozvěděli jednu zásadní informace: studio spolupracuje s PlayStationem a pravděpodobně chystají exkluzivní hru, kterou měla být akční multiplayerová FPS. S největší pravděpodobností v Sony chtěli “vlastní Call of Duty". 

Deviation Games má pracovat na AAA FPS střílečce
i Zdroj: Spite.cz

Deviation Games má pracovat na AAA FPS střílečce

Ex-tvůrci Call of Duty: Black Ops založili vlastní studio Deviation Games a údajně chystají ambiciózní FPS střílečku, co o…

8. 2. 2022 06:53

To, že ale nejde vše podle plánu bylo zaznačeno již v květnu minulého roku, kdy se objevila informace, že Deviation Games a PlayStation ukončily partnerství. Navíc mělo dojít ke zrušení projektu. Dosud se ohledně celé této situace pouze spekulovalo, nicméně dnes to máme černé na bílém. Vedení Deviation Games uzavření studia oznámili prostřednictvím LinkedIn. O zrušeném projektu prozatím nemáme žádné informace, snad se časem něco objeví, ať víme, o co jsme vlastně přišli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama