Nightmare House: Reimagined je nový horor od tvůrců In Sound Mind
i Zdroj: We Create Stuff
Novinka Nightmare House: Reimagined je nový horor od tvůrců In Sound Mind

Nightmare House: Reimagined je nový horor od tvůrců In Sound Mind

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC Steam Steam

Indie studio We Create Stuff se představili na Gamescomu, kde odhalili svou novou hru Nightmare House: Reimagined. Půjde o horor, ve kterém budeme čelit nočním nejhorším můrám.

Reklama

We Create Stuff je známé díky skvělé hororovce In Sound Mind, která si vysloužila velmi kladné hodnocení. Nyní chystají novou hru, založenou na legendárním hororovém modu pro Half-Life 2, Nightmare House 2. V této přepracované verzi se vývojáři rozhodli zaměřit výhradně na dům z první kapitoly původní hry, který masivně rozšířili do plnohodnotné hry. Přidali nové místnosti, tajemství, nebezpečí a hluboký příběh, který je třeba odhalit.

Nightmare House: Reimagined je horor z pohledu první osoby. Těšit se můžeme na různé entity, boj zblízka a řešení hádanek. Hra slibuje parádní atmosféru, jumpscary a propracované prostředí, to vše poháněné Unreal Enginem 5. Dokážete porazit svůj vlastní strach, nebo vás prokletý dům navždy pohltí do temnoty? Prozatím se však neví, na jaké platformy kromě PC bude hra dostupná. Vývojáři zatím neoznámili ani přesné datum vydání hry, takže nám nezbývá než čekat na další informace.

„ Žádné spaní za tímto bodem. Prosekejte se nočními můrami, překrucujte realitu a odhalte skrytá tajemství Nightmare House." Píše se v popisku na Steamu, kde hru také můžete sledovat. Součástí by pak mělo být i vydání originálního modu, kterým je hra inspirována.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama