Nintendo představuje detektivní hru Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club
i Zdroj: Nintendo
Emio Novinka Nintendo představuje detektivní hru Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

Nintendo představuje detektivní hru Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Nintendo Switch Switch

Stojí za všemi těmi činy sériový vrah známý jako "Smiling Man"? Ve hře Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club budeme vyšetřovat záhadné vraždy.

Reklama

Společnost Nintendo minulý týden teasovala zbrusu nový projekt, o kterém však úmyslně neřekla ani slovo. K dispozici byl pouze popisek “Who is Emio?”. Kdo je Emio konečně víme, nová upoutávka prozradila podstatně více než ta první. Původně se záhadný titul označoval jako hororovka a to kvůli popisku na YouTube, kde se mluvilo o sebevraždách.

Dnes, díky níže přiloženému videu víme, že půjde o temnou detektivku, znovu s klasickou kreslenou grafickou stránkou, tak, jak jsme u Nintenda zvyklí - s čímž se původně nečekalo. Teď už pojďme na podrobnosti a datum vydání.

Právě představená novinka rozšíří známou sérii Famicom Detective Club: Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club nás vezme ulic, kde se ujmeme role detektiva, který bude řešit velmi nepříjemné případy. Hned první z nich nás zavede k mrtvému studentovi, které lidé naleznou s papírovým pytlem přes hlavu. Případy se insprují u skutečných událostí, kdy za vším může stát obávaný sériový vrah.

Zahrajte si roli asistenta soukromého detektiva s detektivní agenturou Utsugi, kde máte za úkol pomáhat policii vyřešit tento zločin. Po cestě prozkoumejte stopy a svědectví, která shromáždíte, a hledejte potenciální spojení s hrůznými událostmi minulosti.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club vyjde exkluzivně na konzoli Nintendo Switch již 29. srpna 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama