Tohle byste od Nintenda nečekali, láká na tajemný horor
i Zdroj: Nintendo
Novinka Tohle byste od Nintenda nečekali, láká na tajemný horor

Tohle byste od Nintenda nečekali, láká na tajemný horor

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Nintendo Switch Switch

Kdo je Emio? Společnost Nintendo, která se specializuje na pestrobarevné hry plné zábavných postaviček, láká na tajemnou hororovou hru. Více podrobností v článku.

Reklama

Společnost Nintendo je známá pro své pestrobarevné hry a roztomilé postavičky, jako je například série Zelda, Super Mario nebo Animal Crossing. Ovšem nyní chystá něco, co možná hráče doslova šokovalo. Z ničeho nic se na sociálních sítích Nintenda objevil teaser trailer k připravované hororové hře. Více bohužel nevíme, k teaseru pak tvůrci připsali tajemný vzkaz: “Kdo je Emio?

Nintendo v minulosti připravilo několik hororových her, jisté prvky hororu dokonce dostala i série Luigi's Mansion. Nicméně zmínit musíme jeden z nejlepších hororů vůbec - Eternal Darkness: Sanity's Requiem, která vyšla exkluzivně v roce 2002 na Nintendo GameCube.

Hra, která se pravděpodobně bude jmenovat Emio již má i svou kartu na stránkách Nintenda, tam se však vůbec nic nedočtete. Doufejme, že představení dorazí velmi brzy, osobně jsem hodně zvědaví, co z tohoto bude. V závěru je nutné podotknout, že Nintendo doposud nepřišlo s žádnou hrou, kde by se jistý Emio vyskytoval. Prozatím ani nevíme, kdo vlastně za hrou stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama