No Man's Sky: Grafický posun za posledních 8 let – Podívejte se na srovnání
i Zdroj: Hello Games
No Man's Sky Novinka No Man's Sky: Grafický posun za posledních 8 let – Podívejte se na srovnání

No Man's Sky: Grafický posun za posledních 8 let – Podívejte se na srovnání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

No Man's Sky vypadá po 8 letech pravidelných aktualizací jako remaster původní hry z roku 2016. Podívejte se na detailní porovnání současné verze a té z roku 2016.

Reklama

No Man's Sky, hra, která to měla prakticky od začátku velmi nahnuté a tvůrci mohli mít už napořád zkaženou pověst. Jako velmi očekávaná hra roku 2016 vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One, nicméně první verze všechny absolutně zklamala. Graficky nebyla bůh ví jaká, měla problémy s optimalizací, chybělo jí spoustu slibovaného obsahu a herních mechanik. Nicméně tvůrci na No Man's Sky slušně zapracovali a velmi rychle dodali, co slíbili. A na hře pracují dodnes, No Man's Sky dostává stále nové aktualizace, které nejen, že přináší nový obsah, ale vylepšují i grafickou stránku.

My se nyní díky youtuberovi jménem Cycu1 můžeme podívat, jak se graficky postupně vylepšovala. K dispozici je detailní porovnání původní verze z roku 2016 s tou současnou 2024. Grafika sama o sobě je hezčí, světla jsou realističtější, vidět můžeme nové speciální efekty, ale i přidané objekty, NPC postavy a další detaily. Hra zkrátka nyní vypadá jako doslova remaster. 

No Man's Sky

Vesmírné sandboxové dobrodružství No Man's Sky vyšlo v roce 2016. V současné době je dostupné na všech možných platformách, od PlayStationu 4, Xbox One či Switche. No Man's Sky hrají hráči dodnes a hra stále patří mezi nejlepší vesmírné hry, které kdy vyšly. Podle neoficiálních zdrojů se mělo za posledních 8 let prodat více než 10 milionů kopií. Hru nyní můžete sehnat za pár stovek a ještě si do ní přidat českou lokalizaci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama