Nové Crazy Taxi bude MMO v otevřeném světě
i Zdroj: Sega Corporation
Novinka Nové Crazy Taxi bude MMO v otevřeném světě

Nové Crazy Taxi bude MMO v otevřeném světě

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 7. 2024 07:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Sega chystá nové Crazy Taxi a prozrazuje první detaily. Například se potvrdilo, že nepůjde o hru s režimem pro jednoho hráče, ale o něco ve stylu GTA Online.

Reklama

Jak již od začátku letošního roku víme, společnost Sega připravuje nový díl ze série Crazy Taxi. K velmi stručnému oznámení však bohužel nikdo příliš neřekl, z oficiálních zdrojů víme jen fakt, že půjde o vysokorozpočtovou hru. Nicméně chvíli po oznámení přispěchal insider, který dodal několik neověřených zpráv - a ty se právě nyní potvrdily. 

Série doposud čítá 6 dílů, které kombinovaně vycházely na PC, jiné zase na konzole jako PlayStation Portable, Game Boy Advance nebo mobilní iOS a Android. Další díl už by měl zamířit na dnešní hlavní platformy jako PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Každopádně nově se dozvídáme, že chystané Crazy Taxi, které dorazí po více než 10 letech, nabídne masivní multiplayerový zážitek v otevřeném světě. Tím se potvrzuje spekulace, že by snad Sega chtěla přijít s podobnou live-service hrou, jako je například Fortnite či GTA Online. Nově také víme, že se podíváme do fiktivního přímořského americké města. Doufejme, že brzy přijdou první podrobnost a gameplay.

Crazy Taxi

Hráči se ujímají role taxikáře ve fiktivním městě, kde mají za úkol co nejrychleji přepravovat pasažéry na různá místa, čímž vydělávají peníze. Hra je charakteristická svým rychlým tempem, otevřeným světem a extravagantními kaskadérskými kousky. Cílem je dosáhnout co nejvyššího skóre během stanoveného časového limitu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama