Nový Fallout London vyžaduje downgrade Fallout 4
i Zdroj: Team Folon
Fallout London Novinka Nový Fallout London vyžaduje downgrade Fallout 4

Nový Fallout London vyžaduje downgrade Fallout 4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Fallout London je venku, má to však jedno ale. Není kompatibilní s nejnovější verzí Fallout 4, na které běží. Máme však řešení a návod, jak ho zprovoznit.

Reklama

Opravdu dlouhé čekání masivní modifikace Fallout London, která by se doslova dala označit za zbrusu nový díl slavné post-apokalyptické série, je konečně venku. V současné době je k mání pouze na PC platformu a je ke stažení zdarma. Mod, díky kterému se poprvé podíváme do světa Fallout mimo Ameriku, měl několik měsíců zpoždění. Mohla za to next-gen aktualizace pro Fallout 4, se kterou tvůrci z Team Folon nepočítali, nezbývalo tak než čekat počkat na správnou chvíli, a ta evidentně byla 25. července. 

Jenže ukázalo se, že pokud jste si Fallout 4 aktualizovali na nejnovější verzi, jež zahrnuje next-gen prvky, si očekávaný mod nezahrajete. Abyste si mohli plně vychutnat nový příběh, postavy a nové možnosti ve hře, je potřeba projít downgradem. Jak na to? Nejdříve je potřeba stáhnout si oficiální mód z NexusMods (Fallout London Downgrader), kterým downgrade provedete. Poté již stačí zajít na GOG, kde si modifikace Fallout London stáhnete zdarma a nainstalujete. 

Nechce se vám Fallout 4 downgradovat? Tomu rozumíme, každopádně Fallout London bude brzy dostupný i pro nejnovější verzi Fallout 4; “Kompatibilní verze [Fallout London] s next-gen aktualizací je v současné době ve vývoji."

Fallout London

Tento mod nabízí nové prostředí, příběh a postavy, odlišující se od tradičního amerického settingu série Fallout. Hráči mohou prozkoumávat zničené městské lokace, setkávat se s různými frakcemi a čelit novým nepřátelům, což poskytuje jedinečný zážitek v rámci známého herního světa Fallout. V současné době je k dispozici 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama