Tvůrci Fallout London žádají Bethesdu o pomoc s vydáním módu na konzolích
i Zdroj: Team Folon
Fallout London Novinka Tvůrci Fallout London žádají Bethesdu o pomoc s vydáním módu na konzolích

Tvůrci Fallout London žádají Bethesdu o pomoc s vydáním módu na konzolích

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Tvůrci Fallout London stále hledají možnosti, jak dostat tuto masivní modifikaci na konzole. Nyní se pokoušejí kontaktovat Bethesdu, aby jim s vydáním pomohla.

Reklama

Masivní modifikace Fallout London od studia Team Folon měla být původně dávno venku, nicméně plány nabourala samotná Bethesda - původní tvůrci Fallout 4, na kterém je London postavený, a to kvůli next-gen upgradu, který roky připravovanou modifikaci “rozbil”. Uběhl však nějaký čas a zdá se, že Fallout London je pomalu připravený k vydání na PC - a to dokonce pravděpodobně na GOGu, jak jsme nedávno informovali.

My tvůrce modifikaci letos v květnu kontaktovali a zeptali se na několik otázek. Zajímalo nás například, zdali se Fallout London může objevit na konzolích. Odpověď byla jednoznačná: “Problémem je velikost celé modifikace a pravidla společnosti Bethesda Game Studios. Přesto budeme zkoumat možnosti, jak Fallout London do hry dostat, pokusíme se vyjednat povolení přímo od Bethesdy.” Od našeho rozhovoru uběhlo pár měsíců a v nejnovějším vyjádření pro zahraniční web metro.co.uk, se tvůrci módu vyjádřili k potenciálnímu vydání konzolové verze znovu. Z toho je evidentní, že se skutečně velmi snaží “hru” dostat také na konzole! A bylo by to samozřejmě super, Fallout London je prakticky novou hrou, která nabídne vlastní svět, příběh, postavy nebo zbraně a předměty. 

Chceme mluvit s někým, kdo má rozhodovací pravomoc v Bethesdě, protože pokud bychom mohli s jejich povolením udělat z módu samostatnou hru, znamenalo by to, že by si ji mohli zahrát i lidé na herních konzolích, což momentálně není možné.

Fallout London

Tento mod nabízí nové prostředí, příběh a postavy, odlišující se od tradičního amerického settingu série Fallout. Hráči mohou prozkoumávat zničené městské lokace, setkávat se s různými frakcemi a čelit novým nepřátelům, což poskytuje jedinečný zážitek v rámci známého herního světa Fallout.

Datum vydání stále neznáme, ale jak jsme několikrát zmínili, nemuselo by to trvat dlouho, dokonce si troufnu říct, že vše proběhne v rámci několika týdnů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama