Nový Mass Effect jde na chvíli stranou, prioritou je Dragon Age: Dreadwolf
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nový Mass Effect jde na chvíli stranou, prioritou je Dragon Age: Dreadwolf

Nový Mass Effect jde na chvíli stranou, prioritou je Dragon Age: Dreadwolf

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 3. 2023 18:12

Do BioWare se vrací známá osoba, Mark Darrah. Ten se dříve podílel na vývoji série Dragon Age, a nyní jde tvůrcům vypomoct jako konzlutant.

Reklama

Nový Dragon Age byl oznámen už koncem roku 2018, nicméně v tu dobu BioWare odprezentovalo jen nic neříkající teaser trailer, prioritou byla kooperační akce Anthem. Až o čtyři roky později vyšlo najevo, že hra ponese podtitul Dreadwolf, informace o této novince ale stejně nikdo neprozradil. A chytřejší nejsme ani tentokrát, nicméně nová informace napovídá, že vývoj pravděpodobně nejde tak hladce, jak se možná zdálo. 

Vše jde stranou, nové projekty včetně již oznámeného Mass Effectu. BioWare povolává všechno co má, aby společně pracovali a vypomohli s Dragon Age: Dreadwofl, vývoj se totiž táhne déle, než bylo v plánu. Vývoj navíc získává skvělou posilu, do BioWare se dočasně vrací  Mark Darrah jako konzultant, dříve se aktivně podílel na vývoji série Dragon Age, BioWare však před nějakou dobou opustil.

Dragon Age: Dreadwolf vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, datum vydání stále nikdo neprozradil. Někteří insideři ale mluví o roku 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama