Nový Mass Effect vyjde nejdříve v roce 2029, tvrdí Jeff Grubb
i Zdroj: BioWare
Novinka Nový Mass Effect vyjde nejdříve v roce 2029, tvrdí Jeff Grubb

Nový Mass Effect vyjde nejdříve v roce 2029, tvrdí Jeff Grubb

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 11. 2023 11:00

Nový Mass Effect je stále v předprodukci, což znamená jediné – datum vydání je roky daleko. Nový teaser trailer, zveřejněný při N7, měl jen připomenout, že se na hře pracuje, hra údajně dorazí až v roce 2029.

Reklama

Před pár dny proběhla již tradiční oslava dne N7, kterou každoročně oslavuje studio BioWare se svou sci-fi sérií Mass Effect. O novém díle bohužel opět nic neprozradili, pravděpodobně je prioritou vývoj Dragon Age: Dreadwolf, a tak jsme dostali jen pár sekundový teaser trailer, který pochopitelně nepochází z in-game. Jde o pouhý CGI filmeček, kterým BioWare dokazuje, že se na hře pracuje.

Samozřejmě spousty hráčů nyní může zajímat datum vydání. Jisté bylo jedno, bude daleko, hodně daleko. Tuto naší domněnku podpořil novinář Jeff Grubb. Ten se nechal slyšet, že se datum vydání odhaduje až na rok 2029. Nutno připomenout, že vývoj již nějaký ten rok vzniká, přesto se stále nachází v před-produkci.

O novém Mass Effectu jsme toho v posledních 3 letech napsali mnoho. Víme, že údajně vzniká v Unreal Engine 5 a podle všeho nenaváže na původní trilogii ani díl Andromeda. Navíc jak se po posledním teaseru zdá, mohli bychom vůbec poprvé hrát za ženskou postavu. 

V případě dalších našich příspěvcích spíše narazíte na spousty uniklých obrázků a oficiálních artworků. Vše, co jsme doposud přinesli o novém Mass Effectu, sledujte zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama