Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Alza
Článek Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze

Komerční sdělení

Společně s naším partnerem Alzou jsme vybrali produkty z řad hardwaru a herního příslušenství za ty nejlepší ceny. Akce Alza Dny vyzdvihuje TOP herní a PC produkty.

Reklama

Slevy od Alzy jsou zpět. Akce Alza Dny se koná až do 22. července. Akce nabízí zákazníkům možnost zakoupit tisíce produktů za skvělé ceny, včetně příslušenství pro hraní her, zábavu a další. Pro přístup k akčním cenám v průběhu akce jsou zákazníci povinni použít slevový kód, který je součástí každého vybraného produktu.

Konzole a hry

Nintendo Switch (OLED) slouží ja͏ko všestranný herní systém vybavený procesorem NVIDIA Tegra pro ͏ry͏chlé připo͏jen͏í k televizi pr͏ostřednictvím doku. Představuje 7" OLED obrazovku s vysoc͏e ͏kvalitním obrazem, 64GB úložiště, podporu LA͏N v doku, nas͏tavitelný stojan a vylep͏šené reprodukt͏ory. Ovladače ͏Joy-Con n͏abízejí zřetelnou detekci pohybu, hmatovou zpětnou vazbu a j͏sou vybav͏eny ͏vestavěným IR kamer͏a Tato konzole může fungovat buď jako přenosné zařízení, nebo jako dom͏ácí her͏ní jednotka prop͏oje͏ním až osmi kon͏zolí pro lokální hru͏ pro víc͏e hráčů pomocí různých možností ovládání. Pokud použijete na Alze kód “ALZADNY10” získáte tuto konzoli za 7 496 Kč.  

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Nintendo

Zažíjte vzrušení ze sportu přímo na dosah ruky s hrou Nintendo Switch Sports. Ať už dáváte přednost hraní sólo nebo s přáteli a rodinou, tato hra nabízí širokou škálu sportovních aktivit, které vás zabaví. Od tenisu a bowlingu až po fotbal a volejbal, díky pohybovému ovládání ovladačů Joy-Con si užijete skutečně pohlcující herní zážitek. Vyzvěte hráče z celého světa s místními a online možnostmi hry pro více hráčů. S vylepšeným obrazem a uživatelsky přívětivým ovládáním je Nintendo Switch Sports dokonalou volbou pro ty, kteří hledají poutavý a společenský herní zážitek. Hru seženete v akci za 881 korun.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Nintendo

Herní příslušenství

Začneme u značky Logitech, kterou v této akci zastupuje mechanická klávesnice Logitech G413 SE. Má tenký vrchní kryt z odlehčené hliníkové slitiny a systém pro uspořádání kabelů a komponentů. Klávesy s mechanickými spínači PBT mají krátkou aktivační dráhu 1,5 mm, což zvyšuje rychlost a přesnost o 25 % oproti běžným spínačům. Klávesnice nabízí bílé LED podsvícení a 12 multifunkčních kláves pro ovládání multimédií. S ergonomickým tvarem a tmavým designem dokonale doplní jakýkoliv herní setup. Nezapomeňte si při nákupu uplatnit kód “ALZADNY10” pro lepší cenu 1 619 Kč.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Logitech

Od Logitechu to ale není vše. Sluchátka Logitech G PRO X 2 jsou navržena pro maximální komfort a výkon podle náročných specifikací světových esportovců. Jsou o 25 gramů lehčí než předchozí model, mají otočné a odolné závěsy a vyměnitelné náušníky z koženky a veluru. Nové 50mm měniče s grafenovou membránou poskytují vyšší citlivost, lepší frekvenční odezvu a nižší zkreslení, což zlepšuje identifikaci zvukových objektů a jejich polohu. 

Nabízejí tři možnosti připojení: 

  • bezdrátové LIGHTSPEED s výdrží až 50 hodin
  • bluetooth
  • kabelové připojení

Sluchátka mají odolnou konstrukci z hliníku a oceli, elegantní design, odnímatelný mikrofon s technologií Blue VO!CE pro jasnou komunikaci a podporují prostorový zvuk DTS HEADPHONE 2.0 pro precizní a pohlcující zvukový zážitek. Tento model bezdrátových sluchátek si nyní koupíte za 4 949 korun.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Logitech

Pokud hledáte alternativní značku, Razer by vám mohl nabídnout přesně to, co hledáte. Herní sluchátka Razer BlackShark V2 X jsou navržena tak, aby poskytla hráčům náskok před protivníky díky vynikajícímu zvuku a komfortu. Uzavřená konstrukce sluchátek tlumí okolní hluk a zajišťuje, že zvuk téměř neunikne ven. S 50mm měniči a frekvenčním rozsahem od 12 do 28000 Hz zajišťují kvalitní a přesný zvuk, díky němuž uslyšíte každý krok protivníka. 

Sluchátka se připojují pomocí 1,3m kabelu s 3,5mm Jackem a jsou kompatibilní s PC. Mají směrový mikrofon, integrovaný ovladač hlasitosti a podporu prostorového zvuku 7.1, což umožňuje přesné určení směru zvuků ve hře. S váhou 240 g a vyměnitelnými náušníky jsou velmi pohodlná pro dlouhodobé nošení. Alza zvolila 20% slevu a nyní sluchátka seženete za 1 432 korun.

Ani u Razeru nezapomínáme na herní myš, společně s Alzou jsme pro vás vybrali Razer Naga Pro. Bezdrátová herní myš je správnou volbou pro vášnivé hráče, kteří hledají spolehlivost a vysoký výkon. Myš nabízí citlivost až 20000 DPI, 20 programovatelných tlačítek a optický snímač s infračerveným paprskem pro maximální přesnost a okamžitou odezvu za cenu 2 464 korun. Je určena pro praváky a je kompatibilní s Windows 7, 10 a 11. Myš komunikuje s počítačem přes Bluetooth a umožňuje výměnu krytů i přepínání mezi uživatelskými profily.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Razer

Jako další značku pro vás máme herní doplňky od SteelSeries. Mechanická herní klávesnice SteelSeries Apex 7 TKL se spínači QX2 Red je navržena pro náročné hráče a nabízí tichou, lineární odezvu s aktivačním bodem 2 mm a výdrží až 50 milionů kliknutí. Disponuje zabudovaným OLED displejem pro zobrazování informací a úprav nastavení, kovovým válečkem a multifunkčním tlačítkem pro snadné ovládání funkcí. 

Klávesnice má rám z leteckého hliníku, magnetickou opěrku zápěstí a kanálky pro vedení kabelu. Je vybavena přizpůsobitelným RGB osvětlením a podporuje SteelSeries Engine pro jednoduché nastavení funkcí a synchronizaci s dalšími produkty SteelSeries. Při použití kódu “ALZADNY20” získáte slevu neuvěřitelných 800 korun od původní ceny a celkově tedy zaplatíte 3 199 Kč.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: SteelSeries

Jako tomu bylo u předchozích dvou značek, tak i zde jsme vybrali ke klávesnici také myš. Drátová herní myš SteelSeries Rival 3 je navržena pro nadprůměrné herní zážitky a kombinuje vysoký výkon s moderní konstrukcí. Myš nabízí citlivost 8500 DPI, šest tlačítek a mechanické spínače s životností až 60 milionů kliknutí. Lehká konstrukce o hmotnosti 77 gramů snižuje namáhání rukou, zatímco odolný polymer zaručuje dlouhou životnost. Ergonomický design zajišťuje komfort při různých stylech úchopu. 

Myš je vybavena kvalitním senzorem vyvinutým ve spolupráci s PixArt pro přesné trackování. Poutavé RGB osvětlení s 16,8 miliony barev a třemi zónami lze synchronizovat s dalšími zařízeními SteelSeries. Integrovaná paměť umožňuje ukládání nastavení tlačítek a CPI přímo na myši, což je ideální pro přizpůsobení různým hrám. Alza zvolila 25% slevu a myš si můžete zakoupit za necelých 700 korun.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: SteelSeries

Pro hráče, kteří oceňují tiché a rychlé mechanické spínače Outemu Red s dlouhou životností, je černá klávesnice Outemu Red Rapture X-RAY s CZ/SK rozložením kláves perfektní volbou. Tato klávesnice nabízí nejen elegantní funkci RGB podsvícení, kterou lze přizpůsobit individuálním preferencím, ale také se může pochlubit robustní konstrukcí, která vydrží i ty nejintenzivnější herní maratony. Cenovka této klávesnice je 842 Kč.

Klávesnici doplňuje černá bezdrátová herní myš Rapture COBRA, která se vyznačuje vysokou úrovní citlivosti a ergonomickým designem, který zajišťuje pohodlné uchopení i při delším hraní. Tato myš je vybavena přesným optickým snímačem PixArt PAW3325, který poskytuje citlivost až 5000 DPI, zrychlení 20G ​​a rychlou odezvu, takže je ideální pro každého nadšence. Dodává se s neuvěřitelně dlouhou životností spínače a 7 programovatelnými tlačítky pro maximální flexibilitu. Stylové barevné podsvícení podtrhuje jeho nadýchaný design, zatímco jeho vlastní software jej dokáže optimálně upravit podle osobních preferencí uživatele. Cenu stanovila Alza na slušných 629 korun.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Rapture

Ostatní příslušenství

Bezdrátový ovladač Xbox Deep Pink přináší vylepšené funkce pro pohodlnější a efektivnější herní zážitek. Jeho zaoblený design zlepšuje ergonomii a usnadňuje držení během dlouhých her. Texturované rukojeti a tlačítka poskytují lepší úchop a pohodlí. Nový hybridní směrový ovladač zajišťuje rychlou a přesnou odezvu ve všech směrech. Je také důležité přidat tlačítko „Sdílet“ pro okamžité sdílení herních momentů. 

Gamepad je vybaven porty Bluetooth LE a USB-C a je kompatibilní s konzolemi Xbox, počítači a zařízeními Android. Volitelné použití dobíjecích AA baterií nebo dobíjecích baterií poskytuje flexibilitu napájení. Cena tohoto ovladače se pohybuje lehce nad hranicí tisíc korun, což je v souladu s jeho pokročilými funkcemi a výkonností.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Microsoft

Pro fanoušky sběratelských předmětu tu máme Funko pop! Mariah Carey - Rainbow. Díky své dekorativní povaze je ideální pro každého sběratele. Tato soška je vyrobena z vinylu a měří 9 cm, vhodná pro novorozence. Každé balení obsahuje jednu z těchto figurek, což je skvělý doplněk do sbírky každého fanouška Mariah Carey.

Na konec musíme zmínit i prémiové herní křeslo. Anda Seat Kaiser Series 3 - XL Black Fabric je ideální pro hráče, kteří požadují pohodlí a zdraví během dlouhých her. Design židle je efektní a černá barva dodává židli elegantní vzhled. Houpací mechanismus s lehkým opěradlem a vyvažovacími prvky sedáku podporují aktivní sezení, které prospívá zdraví. Kovová konstrukce židle zajišťuje dlouhou životnost a maximální nosnost až 200 kg

Bederní opěrka a opěrka hlavy pomáhají tělu udržovat správnou ergonomickou polohu, zatímco látkový potah a výplň ze studené pěny zajišťují pohodlí i při delším používání. Gumová kolečka umožňují hladký a tichý pohyb po podlaze, díky čemuž je tato židle skvělou volbou pro každého vášnivého hráče. Sleva na křeslo je neskutečných 25 % s kódem “ALZADNY25” a cenovka spadla o více než 3 000 korun na konečných 9 749 Kč.

Objevte skvělou nabídku na gaming a PC produkty v akci na Alze
i Zdroj: Anda Seat

Alza přináší tisíce produktů se slevou, tak si nezapomeňte prohlédnout i široký výběr dalších skvělých doplňků, které mohou obohatit váš herní koutek.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama