Oblíbená MOBA hra Smite se dočká druhého dílu
i Zdroj: Titan Forge Games
SMITE 2 Novinka Oblíbená MOBA hra Smite se dočká druhého dílu

Oblíbená MOBA hra Smite se dočká druhého dílu

David Vondráček

David Vondráček

13. 1. 2024 16:00

Studio Titan Forge Games překvapilo, když oznámilo druhý díl populární hry Smite. Ten navíc poběží na oblíbeném Unreal Engine 5. Venku je trailer a podrobnosti.

Reklama

Smite se na Steamu těší velké oblibě, jen recenzí na hru je přes 100 000 a průměrné hodnocení hry je 7 / 10. Hra už v poslední době ale svůj lesk ztratila, mimo jiné proto, že si hráči stěžovali na zastaralé herní mechaniky. I to byl jeden z důvodů, proč se vývojáři rozhodli pro druhý díl. Ten tak kromě nových herních systémů přinese i nové postavy. Stejně jako první díl, bude i ten druhý free-to-play, což je také velmi pozitivní zpráva. Co už ale pozitivní není, skinny z prvního Smite si do toho druhého nepřenesete. 

„Staň se bohem a bojuj ve hře SMITE 2, pokračování legendární akční MOBA hry z pohledu třetí osoby poháněné enginem Unreal Engine 5. Pokud máte rádi náročné soupeření, intenzivní akci, souboje založené na schopnostech, odměňující týmovou spolupráci nebo božskou mytologii, pochopíte, proč si SMITE zamilovalo více než 40 milionů hráčů". Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu. Beta verze hry v plánu mezi létem a podzimem letošního roku. Kromě PC je v plánu hra i na PS5 a XBOX X/S. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama