Očekávaná hra Avowed odložena na příští rok. Odložený je i Prison Architect 2
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Novinka Očekávaná hra Avowed odložena na příští rok. Odložený je i Prison Architect 2

Očekávaná hra Avowed odložena na příští rok. Odložený je i Prison Architect 2

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam

Jedna z nejočekávanějších her letošního roku, Avowed, byla odložena. Microsoft čeká skutečně našlapaný program do konce roku a u hry Avowed chtějí, aby dostala prostor se ukázat.

Reklama

World of Warcraft, Call of Duty, Diablo, Age of Mythology nebo Indiana Jones. Tohle jsou hry, které hodlá Microsoft pod svým praporem vydat ještě letos. V plánu jich je ale ještě víc a mezi nimi měla být i hra Avowed. Právě u ní se však Microsoft rozhodl, že ji odloží na příští rok, konkrétně na 18. února. Sami vývojáři pak potvrdili, že nejde o žádné technické problémy nebo úpravy, ale čistě proto, aby se hra v nabitém programu zkrátka neztratila.

Avowed
i Zdroj: Xbox Game Studios
Avowed

To u hry Prison Architect 2 od Paradox Interactive je situace o něco horší. Hra měla původně vyjít už 3. září, nakonec ale byla odložena na neurčito. Hra prý potřebuje výrazné zásahy a vylepšení, aby dosáhla vysokých očekávání. Nejde přitom o první odklad hry, a po nedávno zrušeném projektu Life by You se všichni obávají, aby Prison Architect 2 nečekal podobný osud. Tím spíš, když vydavatelství vrací peníze za předobjednávky. Tady ukáže až čas, jaké plány má studio Paradox se hrou.

 Paradox Interactive
i Zdroj: Paradox Interactive
Paradox Interactive
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama