Odstartovalo natáčení filmu Watch Dogs
i Zdroj: Ubisoft
Filmy a seriály Novinka Odstartovalo natáčení filmu Watch Dogs

Odstartovalo natáčení filmu Watch Dogs

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 7. 2024 08:00

Režisér Mathieu Turi na svém oficiálním profilu přiloženou fotografií oznámil, že odstartovalo očekávané natáčení celovečerního filmu podle Watch Dogs.

Reklama

Watch Dogs v roce 2013 odstartovalo velmi dobře a spousta hráčů tehdy tvrdila, jak půjde o velkou konkurenci pro sérii Grand Theft Auto. K tomu tak úplně nakonec nedošlo, hra přinesla velmi odlišný zážitek i přijetí hráčů. Watch Dogs prozatím dostalo tři díly, přičemž s dalším se v tuto chvíli nepočítá. Ovšem stále se počítá s filmem, o kterém jsme poprvé psali v březnu letošního roku. V tu dobu mělo být jen otázkou času, kdy odstartuje natáčení, kterého se mimochodem účastní i herečka Sophie Wildeová, známá například z hororu Talk To Me.

Den D je tu a režisér Mathieu Turi na svém Instagramovém účtu oznámil zahájení natáčení filmu Watch Dogs (viz přiložený obrázek). O chystaném snímku prozatím příliš nevíme, rozhodně by nás ale zajímalo, kdo se ujme hlavní role Aidena Pierce - ano, údajně film bude sledovat příběh stále zamračeného hackera, který touží po pomstě. 

Odstartovalo natáčení filmu Watch Dogs
i Zdroj: Instagram / Mathieu Turi

Watch Dogs

Hlavní postavou Aiden Pearce, talentovaný hacker a bývalý zločinec, který se vydává na cestu pomsty po tragické rodinné události. Děj se odehrává v Chicagu, kde Aiden využije své hackerské schopnosti k manipulaci s městskou infrastrukturou, získává informace a jde po nebezpečné cestě za svým cílem. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama