Oficiálně: Avatar: Frontiers of Pandora nedostane české titulky
i Zdroj: Massive Entertainment
Češtiny do her Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Oficiálně: Avatar: Frontiers of Pandora nedostane české titulky

Oficiálně: Avatar: Frontiers of Pandora nedostane české titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2023 08:28 1

Ubisoft po týdnu zareagoval na naši otázku, jak to vlastně bude s českou lokalizací. Bylo bohužel oficiálně potvrzeno, že nebude. "Platí aktuálně vypsané lokalizace" píše se v e-mailu.

Reklama

Minulý týden jsme vám psali, že ačkoliv se to zdá být podezřelé, Avatar: Frontiers of Pandora dostane českou lokalizaci, Ubisoft ji uvedl jako jednu z mnoha na svých oficiálních stránkách přímo v obchodě. Jak již všichni dobře víme, Ubisoft přestal Českou republiku podporovat už před několika lety a proto bylo označení CZ lokalizace u Avatara velkým překvapením. Jenže po pár dnech byla zmínka o českých titulcích odstraněna. Kontaktovali jsme tak Ubisoft a chtěli upřesnění všech lokalizací - včera přišla odpověď. 

Vážíme si vašeho zájmu o Avatar: Frontiers of Pandora, hra dostane lokalizace pouze ty, které aktuálně uvádíme na oficiálních stránkách. 

Tím je vše bohužel vysvětleno, čeština nebude, šlo o chybu ze strany Ubisoftu. Avatar: Frontiers of Pandora vyjde 7. prosince na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama