Oficiálně: Horizon: Zero Dawn Remastered nedostane české titulky
i Zdroj: Guerrilla Games
Horizon 1 Novinka Oficiálně: Horizon: Zero Dawn Remastered nedostane české titulky

Oficiálně: Horizon: Zero Dawn Remastered nedostane české titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Nepřinášíme dobré zprávy. Horizon: Zero Dawn Remastered nedostane české titulky na PC ani PlayStation 5 verze. Potvrdilo nám to PR oddělení PlayStationu.

Reklama

Když Nixxes oznámilo Horizon: Zero Dawn Remastered, zapomnělo dodat jednu podstatnou informaci - dostupné lokalizace. Bohužel, přinášíme špatnou zprávou. Horizon: Zero Dawn Remastered stejně jako původní hra z roku 2017 nedostane českou lokalizaci. Potvrdilo nám to PR oddělení společnosti Sony.

Bohužel se s tím možná dalo počítat, zatím co specializované studio Nixxes, které dostalo remaster na starost, vytvoří vylepšení textury, nasvícení a dalších prvků, texty zůstávají stejné. Remaster dorazí 31. října 2024 na PC a PlayStation 5.

Horizon: Zero Dawn Remastered

Horizon: Zero Dawn Remastered je vylepšená verze populární akční RPG hry Horizon: Zero Dawn, která byla původně vydána v roce 2017. Remaster přináší vylepšenou grafiku s podporou vyšších rozlišení a technologií ray tracing, což poskytuje hráčům ještě realistický zážitek. 

Kromě grafických vylepšení obsahuje také všechny předchozí DLC, jako je The Frozen Wilds, které rozšiřuje příběh a herní mechaniky. Hráči opět převezmou roli Aloy, mladé lovkyně v post-apokalyptickém světě, kde se musí postavit mechanickým stvořením a odhalit tajemství své minulosti. Remaster navíc zahrnuje vylepšené ovládání a optimalizaci pro nové herní platformy, což zajišťuje plynulejší a intuitivnější hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama