Oficiálně: První letošní State of Play proběhne ve středu večer
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka Oficiálně: První letošní State of Play proběhne ve středu večer

Oficiálně: První letošní State of Play proběhne ve středu večer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 1. 2024 11:00

Už jen pár desítek hodin a odstartuje letos již druhá herní prezentace. Tentokrát se o ni postará PlayStation s pořadem State of Play. Na co se můžeme těšit?

Reklama

Spekulace se i tentokrát potvrdila. PlayStation skutečně, jak nyní oficiálně oznámil, chystá ještě v lednu prezentaci State of Play. Proběhne již zítra, ve středu 31. ledna ve 23:00 našeho času. Stream bude dostupný na YouTube, Twitchi a TikToku.

Co můžeme očekávat? I když úniky informací před pár hodinami naznačovaly alespoň sedm her, PlayStation zatím potvrdil pouze dvě: Rise of the Ronin a Stellar Blade. Je však téměř jisté, že nás čeká mnohem více zajímavých představení. Za zmínku stojí údajné Death Stranding 2, Silent Hill 2 Remake, ale zejména - oznámení nové Metro hry!

State of Play je pravidelná online prezentace od společnosti PlayStation, během které jsou představovány novinky, trailery a oznámení týkající se nadcházejících her pro konzoli PlayStation. 

My celou prezentaci samozřejmě budeme sledovat a připravíme pro vás pravidelný přehled toho nejlepšího, a to hned následující ráno (1. února od 7:00). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama