Oktagon Eden přinese titulové bitvy i souboje o velké odměny.  Kde sledovat zápasy živě?
i Zdroj: Spite.cz
Článek Oktagon Eden přinese titulové bitvy i souboje o velké odměny. Kde sledovat zápasy živě?

Oktagon Eden přinese titulové bitvy i souboje o velké odměny. Kde sledovat zápasy živě?

Komerční sdělení
5. 6. 2024 20:00

Velkolepý letní turnaj na fotbalovém stadionu v Edenu se nezadržitelně blíží a my budeme svědky extrémně atraktivní karty, která nejen že možná zahýbe žebříčky OKTAGONu, ale také přeskládá pyramidu Tipsport Gamechanger v lehké váze. Přečtěte si, co všechno nás 8. června čeká a kde turnaj sledovat.

Reklama

Dvě titulové bitvy i velké návraty

Červnový Eden je nepochybně v českých končinách naprosto bezprecedentní událostí, která posouvá hranice popularity MMA zase o kus dál. Taková akce si samozřejmě zaslouží pořádně nabitou kartu a tu organizace zcela určitě doručila. 

Největším lákadlem turnaje OKTAGON 58 je odveta Végh vs. Vémola 2, kterou atraktivní karta vyvrcholí, a která určí krále polotěžké divize. 

Jestliže se chystáte očekávaný galavečer Oktagon 58 sledovat z pohodlí domova, livestream turnaje můžete sledovat zdarma, stačí si jen založit účet u sázkové kanceláře Tipsport. Ta pravidelně přináší přímé přenosy turnajů OKTAGONu, ale i dalších sportovních utkání. Jak na to, se dozvíte ZDE. Další variantou je také zakoupení PPV na oficiálních stránkách organizace oktagon.tv, cena jednoho pay-per-view momentálně činí v rámci předprodeje 319 Kč.

Fanoušci bojových sportů se můžou těšit i na pár očekávaných návratů. Do klece se po delší odmlce znovu chystají oblíbenci OKTAGONu Miloš „Meloun“ Petrášek a „Růžový panter“ David Kozma. 

Představí se tu ale i další známé tváře žluto-černé organizace, Eden bude moci fandit veteránovi UFC Leandru „Apollo“ Silvovi nebo slovenským bojovníkům Markovi Mazúchovi a Denisi Tripšanskému.

Nejednoho fanouška jistě překvapilo oznámení zápasu Pokorný vs. Rock. Po nemilé zkušenosti, kterou český bojovník zakusil s divokým Britem poprvé, se už zdálo, že Jukebox na tenhle duel nenávratně zanevřel, Pokorný se však rozhodl za vším udělat tlustou čáru a dát Rockovi druhou šanci.

Čtvrtfinále Tipsport Gamechanger

Turnaj ale přinese spoustu vzrušení ještě před titulovými duely. Budeme svědky dvou čtvrtfinálových bitev pyramidy Tipsport Gamechanger. O postup do semifinále se tu utkají Acoidan Duque s Magem Machaevem a Mateusz Legierski s Akonnem Wanlissem. 

Organizace OKTAGON MMA připravila i rezervní zápas, v němž si to rozdají „Lucky Loseři“ pyramidy – Makwan Amirkhani a Attila Korkmaz. Ten v úvodním kole dal zabrat Ronymu Paradeiserovi, který si i přesto nakonec odnesl vítězství na body.   

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama