PlayStation: Chceme vydávat naše AAA hry pravidelněji
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka PlayStation: Chceme vydávat naše AAA hry pravidelněji

PlayStation: Chceme vydávat naše AAA hry pravidelněji

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

PlayStation v roce 2024 nevydá ani jednu first-party hru! Mohl by to však být poslední takto suchý rok, v budoucnu prý budou hry vycházet pravidelněji.

Reklama

V posledních měsících jsme často diskutovali o výrazném nedostatku exkluzivních her od first-party studií PlayStation Studios. Je opravdu zklamáním, že navzdory množství studií hráči dostávají jen málo exkluzivit. Sony se navíc snaží tuto situaci řešit prostřednictvím dočasných exkluzivit od třetích stran, jako jsou Deathloop, Ghostwire: Tokyo a nyní velmi očekávané akční RPG Black Myth: Wukong.

V brzké době by se však situace ohledně nových her od PlayStation Studios měla změnit. Zástupce společnosti Sony oznámil, že “Skupina Studio Business Group posiluje řízení plánování vývoje a optimalizuje projekty, aby zajistila konzistentní a nepřetržité vydávání hitů.” Zdá se, že Sony chystá podobný postup tomu od konkurence jménem Xbox. Zde se hráči každých několik měsíců dočkají nových exkluzivních her, jako nedávného vydání Hellblade 2, přičemž za pár měsíců dorazí Indiana Jones a hned začátkem roku 2025 Avowed.

V PlayStation Studios prý vzniká nové Sly a InFamous
i Zdroj: Spite.cz

V PlayStation Studios prý vzniká nové Sly a InFamous

Důvěryhodný zdroj možná poztvrdil vývoj nového dílu InFamous a Sly od studia Sucker Punch (tvůrci Ghost of Tsushima).

Poslední velká hra od PlayStation Studios vyšla v roce 2023 (God of War Ragnarök), letos marně čekáme na zázrak a něco nám říká, že se neuskuteční. Nicméně nejblíže k vydání by mohlo mít Marvel's Venom (samostatně hratelné DLC po vzoru Miles Morales) nebo Ghost of Tsushima 2, blízko k vydání pak má údajně i novinka od tvůrců Days Gone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama