PlayStation Showcase 2023 údajně už 25. května, na co se můžeme těšit?
i Zdroj: PlayStation
Novinka PlayStation Showcase 2023 údajně už 25. května, na co se můžeme těšit?

PlayStation Showcase 2023 údajně už 25. května, na co se můžeme těšit?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 5. 2023 08:00

PlayStation Showcase 2023 už 25. května? Tvrdí to důvěryhodný insider Jeff Grubb. A my pro Vás sepsali rozsáhlejší článek o tom, co od této show očekáváme, je toho opravdu hodně! Nové exkluzivity, mobilní hry nebo PlayStation Handheld? Podrobnosti v článku.

Reklama

Blíží se velmi žhavá konference PlayStationu! To už ale dávno víme, otázkou stále je, kdy přesně. Ještě před pár dny se tvrdilo, že k ni dojde koncem května, maximálně první týden v červnu. To nyní potvrdil důvěryhodný Jeff Grubb a dokonce uvedl, že PlayStation Showcase 2023 odstartuje 25. května.

Na co se můžeme těšit?

Podle některých zdrojů mohou hráči čekat klasickou, velkou akci plnou novinek, gameplay záběrů a dojít má na několik zajímavých oznámení. S jistotou dnes můžeme říct, že uvidíme plno záběrů a dozvíme se datum vydání Marvel's Spider-Man 2. Slíbené jsou i záběry z multiplayerového The Last of Us. Oznámit své nové hry mají tvůrci Days Gone, Sucker Punch (tvůrci Ghost of Tsushima), Pixelopus nebo Team Asobi. Kromě first-party her se pak má objevit i například Mortal Kombat 12, stejně tak oznámení Metal Gear Solid 3 Remake. Vidět bychom pak mohli i první záběry z chystaného MMORPG ze světa Horizon, Death Stranding 2 nebo Marvel's Wolverine. A zapomenout nesmíme na další PC porty již vydaných exkluzivních PlayStation her, nejčastěji se mluví o Ghost of Tsushima a Gran Turismo 7.

PlayStation Handheld

Začátek dubna patřil informaci, že PlayStation už brzy oznámí nějakou menší handheldovou konzoli. Původně se myslelo, zda-li nepůjde o Vita 2 či přímého konkurenta pro Switch nebo Steam Deck, později se však ukázalo, že půjde pouze o zařízení, které zkrátka zrcadlí obraz do “ruční konzole” z naší PlayStation 5. Je možné, že si Sony najde chvíli a o údajném handheldu něco řekne.

PlayStation Pods

V polovině února se mluvilo o připravovaných bezdrátových sluchátkách (špuntech) přímo od společnosti Sony, kompatibilní budou pravděpodobně s každým zařízením, nicméně nejvíce poslouží konzoli PlayStation 5. Na jejich oficiální představení stále čekáme.

Mobilní hry

V PlayStationu mají údajně vznikat minimálně dvě mobilní hry. Zatím co v prvním případě má jít o zbrusu novou značku, ve druhém o velmi známou a populární akční adventuru. PS Showcase bude ideální příležitostí, kdy obě hry představit veřejnosti.

Záběry z neoznámené hry

V lednu letošního roku internetem kolovalo video, které má podle některých zdrojů pocházet z nové exkluzivní first-party hry PlayStationu. Jediné co o hře víme je, že běží na Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama