Po 10 letech se dočkali i PC hráči: Venku je remaster Tomb Raider (2013)
i Zdroj: Crystal Dynamics
Tomb Raider Novinka Po 10 letech se dočkali i PC hráči: Venku je remaster Tomb Raider (2013)

Po 10 letech se dočkali i PC hráči: Venku je remaster Tomb Raider (2013)

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2024 08:00

Studio Crystal Dynamics vydalo potichu, bez jakéhokoliv oznámení, remaster hry Tomb Raider (2013) Definitive Edition. K mání je za pouhých 470 korun.

Reklama

Studio Crystal Dynamics se postaralo o naprosto parádní trilogii dobrodružné série Tomb Raider. V současné době pak pracují na zbrusu novém díle, který by se měl představil v průběhu letošního roku - něco nám říká, že k tomu dojde v prosinci během The Game Awards 2024.

Nicméně nyní se stalo něco, s čím asi nikdo nepočítal. V obchodě Microsoft Store se objevila k mání položka Tomb Raider (2013) Definitive Edition, která je “částečným” remasterem původního dílu z roku 2013. Ten před 10 lety vyšel pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, nyní je k mání také na PC. Kde je ale nějaké oznámení, reklama nebo tisková zpráva? Absolutně nic takového se neobjevilo, o to více je divné, že se hra potichu objevila v obchodě Microsoftu za 20 dolarů, přičemž jde o definitivní edici, která obsahuje všechny možné bonusy.

Filmová akční adventura, která donutila Laru Croft vyrůst z nezkušené mladé ženy v otrlou přeživší, byla přepracována pro konzole nové generace, obsahuje až posedle detailní Laru a úžasně živý svět. Lara musí vydržet vysokooktanové boje, upravit si zbraně a výstroj a překonat vyčerpávající prostředí, aby přežila své první dobrodružství a odhalila smrtící tajemství ostrova.” Stojí v popisku hry.

Zdali se této edice dočkáme i na platformách Steam, Epic Games Store nebo GOGu, není v tuto chvíli jasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama