JP: Survival Novinka Buďte opatrní a dobře si naplánujte cestu, radí tvůrci hry Jurassic Park: Survival

Buďte opatrní a dobře si naplánujte cestu, radí tvůrci hry Jurassic Park: Survival

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 6. 2024 08:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Tvůrci Jurassic Park: Survival prozradili střípky nových informací. Například radí, aby si hráči předem rozmysleli, kudy vlastně půjdou. Občas bude lepší se dinosaurům vyhnout.

Reklama

Minulý rok v prosinci, kdy proběhlo The Game Awards 2023, byla během zimního eventu představena dinosauří akce Jurassic Park: Survival, kterou zde odhalilo studio Saber Interactive. Dnes, po dlouhém více než půlroku můžeme vidět novou sadu screenshotů a konečně v pořádné kvalitě a pár nových informací, které exkluzivně přineslo zahraniční IGN

Hráči se mohou těšit na známá místa, která navštívili filmoví hrdinové, konkrétně byly zmíněné lokace jako návštěvnické centrum a výběh T-Rexů, a jistě toho bude více. Nicméně podíváme se i na zbrusu nová, doposud neprobádaná místa. 

“Ostrov je plný různých typů terénu, z nichž mnohé jsou poměrně náročné. Hráč bude muset v některých případech postupovat obezřetně a plánovat, předem si zkontrolovat trasy. Budou také chvíle, kdy se hráč bude muset pohybovat prostředím velmi opatrně, aby se vyhnul pozornosti některých predátorů.” Dle těchto vyjádření je víceméně jisté, že svět Jurassic Park: Survival nebude vůbec přátelský a my si budeme muset dát velký pozor na to, kam jdeme a co děláme. Jak pak tvůrci správně podotýkají, nehrajeme za žádného hrdinu ani vojáka, tudíž občas nebude na škodu se dinosaurům vyhnout opatrně obloukem.

Jurassic Park: Survival vyjde v průběhu roku 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Přesně stanovené datum se dozvíme nejdříve během The Game Awards, kde také hra byla původně představena. 

Jurassic Park: Survival

"Přelstěte, unikněte a komunikujte s ikonickými dinosaury z filmu. Využijte svou vynalézavost prostřednictvím stealthu k procházení intenzivními a nezapomenutelnými setkáními na cestě k přežití některých z nejsmrtelnějších tvorů, kteří kdy po Zemi chodili.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama