Podívejte na porovnání původního Cyberpunk 2077 a verze 2.0
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Podívejte na porovnání původního Cyberpunk 2077 a verze 2.0

Podívejte na porovnání původního Cyberpunk 2077 a verze 2.0

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 9. 2023 16:00

Cyberpunk 2077 konečně vypadá tak, jak měl před zhruba třemi lety. CD Projekt RED vydal masivní aktualizaci a hru posunul na verzi 2.0. Pojďme se podívat, jak moc se tím vylepšila hra. Video porovnává verze před a po, kde jsou změny na první pohled viditelné.

Reklama

Očekávaná verze 2.0 je venku. Cyberpunk 2077 dostal masivní aktualizaci, díky které je hra konečně v takovém stavu, jakým měla být už v den vydání. Jak tvůrci sami nedávno podotkli, “doporučujeme hrát Cyberpunk od začátku”. A není divu, změnilo se toho opravdu hodně. 

Vývojáři Cyberpunku 2077 doporučují začít novou hru po vydání Updatu 2.0
i Zdroj: CD Projekt RED

Vývojáři Cyberpunku 2077 doporučují začít novou hru po vydání Updatu 2.0

Někteří z nás mají Cyberpunk 2077 pořádně rozehraný, někteří už dohraný, někteří ani ještě nezačali. Ovšem podle vývojářů by…

20. 9. 2023 08:00

Nejdůležitější změny:

  • Střelba z motorky: V původní verzi nebyla šance vytáhnout zbraň a střílet přímo za jízdy. To se verzí 2.0 konečně změnilo.
  • Fyzika vody: V případě Cyberpunku na zrovna tomto příliš nezáleží, přesto se spousty uživatelských recenzí opřelo do CD Projekt RED. Hráčům se nelíbila fyzika vody, i na to se nová aktualizace zaměřila.
  • Prostřelení pneumatik a skel: Nově lze prostřílet vozidlům pneumatiky. Celkem ironie, že ve hře, kde prakticky vozidla využíváme každou chvíli, tato mechanika chyběla. Prostřelená pneumatika vám navíc změní fyziku řízení. Mírně se vylepšila také možnost prostřelení skel.
  • Výskok z vozidla za jízdy: Tohle muselo přijít opravdu vtipné snad každému, kdo v původní verzi vyskočil za jízdy. Auto samo zastavilo a naše postava stála na místě, jako kdyby se nic nestalo. Ve verzi 2.0 nám auto odjede o kus dál a “V” se válí po silnici tak, jak by měl.
  • Lezení po žebříku: Opravdu doslova odfláklé bylo lezení po žebříku. Postava jako kdyby podivně levitovala. Nyní se konečně realisticky drží, jak má. 
  • Pozor na popáleniny: Hořící odstavené vozidlo vás po aktualizaci může popálit. Zatím co původní verze vám neubrala ani část zdraví.
  • Změna chování NPC postav: Tvůrci zapracovali na chování NPC postav. Ti původně byli opravdu “hloupí” a prakticky nereagovali na vytaženou zbraň a kolikrát ani na výstřely. To se nyní mění. Pokud vytáhnete zbraň například na řidiče, tak pozor na jeho reakci, může vás vyděšený přejet.
  • Změna chování policie: Policie se konečně chová realisticky. Navíc nově nevidí přes zdi, stačí se jen chytře schovat a doufat, že vás nenajdou.

Vývojáři skutečně zapracovali téměř na všem, od fyziky po grafické nastavení a optimalizaci - viz video níže. Cyberpunk 2077 2.0 můžete zdarma stahovat už nyní na všech platformách. A jak CD Projekt RED doporučil, nejlépe uděláte, když příběhovou kampaň rozjedete od začátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama