Podívejte se na 20 minut z Dragon Age: The Veilguard
i Zdroj: Electronic Arts
DA: The Veilguard Novinka Podívejte se na 20 minut z Dragon Age: The Veilguard

Podívejte se na 20 minut z Dragon Age: The Veilguard

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Dragon Age: The Veilguard vůbec poprvé předvedlo gameplay záběry. My jsme z nich popravdě trochu v rozpacích. Opravdu se na tom pracovalo tolik let?

Reklama

Dragon Age: The Veilguard se znovu-představilo během konference teprve před několika málo hodinami. Vidět jsme však mohli pouze trailer, ten se nám líbil, ačkoliv správně naši čtenáři podotkli, neměl toho příliš společného se sérií Dragon Age. A tak první trailer a podrobnosti včera doplnily gameplay záběry, které nastínily, co od Dragon Age: The Veilguard čekat. Studio BioWare poskytlo rovnou dvacetiminutový průchod hrou. Vidět jsme můžeme několik filmečků, včetně akce nebo pohled na několik fantasy lokalit. 

Dragon Age: The Veilguard

Thedas potřebuje nového vůdce. Někoho nečekaného. Utvoříte odvážné společenstvo a postavíte se přicházející bouři. Přátelství, drama i milostná dobrodružství – to vše si užijete měrou vrchovatou, až se pokusíte z neobyčejných jednotlivců vytvořit výjimečný tým. Staňte se vůdci a zažehněte maják naděje v těch nejtemnějších okamžicích.

Dragon Age: The Veilguard vyjde na podzim 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verzi očekáváme na Steamu a Epic Games Storu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama