Populární free-to-play hra Warframe vychází na mobilní systémy
i Zdroj: Digital Extremes
Warframe Novinka Populární free-to-play hra Warframe vychází na mobilní systémy

Populární free-to-play hra Warframe vychází na mobilní systémy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2024 13:00

Neustále populární Warframe dnes seženeme na všech možných platformách a už brzy také ve verzi iOS. Vyjde již za několik málo dnů a my doporučujeme být u startu.

Reklama

Populární Warframe, které za měsíc oslaví už 11. narozeniny, se i po tak dlouhé době podívá na další platformu. Tentokrát se potěší fanoušci mobilních her. Ve verzi iOS vyjde Warframe již 20. února. Co se týče systému Android, hra vyjde o něco později, každopádně o ní budeme informovat.

Warframe má dodnes více než 70 milionů zaregistrovaných hráčů, a další miliony se už brzy přidají díky mobilní verzi. Skvělou zprávou pak je, že hra dostane podporu Cross Platform Play a Cross Platform Save. Co to je? Díky těmto oblíbeným funkcím budete moct hrát klasicky na PC, a po té pokračovat třeba právě na vašem iPhonu.

A jedna skvělá zpráva na závěr: pokud se do hry přihlásíte první týden od vydání, dostanete zcela zdarma skiny a double XP na následující 3 dny. Hru si již nyní můžete “předobjednat” v AppStore.

Postavte se válčícím frakcím v rozlehlém meziplanetárním systému, následujte vedení tajemného Lotusu a vylepšujte svůj válečný model, vybudujte si arzenál ničivé palebné síly a uvědomte si svůj skutečný potenciál v obrovských otevřených světech v tomto napínavém, žánr definujícím boji z pohledu třetí osoby.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Digital Extremes kromě dalších portů pracuje na nedávno oznámené akční MMORPG hře Soulframe. O té prozatím příliš nevíme, nicméně dorazit by měla v průběhu roku 2025.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama