Poslední část modifikace Rise and Fall do hry Mafia má datum vydání
i Zdroj: 7K CZECH STUDIO
Mafia Novinka Poslední část modifikace Rise and Fall do hry Mafia má datum vydání

Poslední část modifikace Rise and Fall do hry Mafia má datum vydání

David Vondráček

David Vondráček

18. 5. 2024 09:00

7K CZECH STUDIO chystá vydání třetí, a tedy poslední, části své fanouškovské modifikace Mafia: Rise and Fall, která zakončí příběh dona Pepponeho a definitivně rozdělí Salieriho a Morella.

Reklama

Jen pro strhnutí. Rise and Fall je fanouškovská modifikace od 7K czech studio, která vypráví příběh mladého Salieriho, když ještě dělal spolu s Morellem pro dona Pepponeho. Dvě části této modifikace vyšli minulý rok a byli opravdu povedené. Hráči oceňovali zejména dobrý příběh, skvělou akci, i postavy, které byly kompletně nadabované. 

Co vlastně očekávat od poslední části Rise and Fall? Prozatím víme jen to, co bude hlavní zápletkou. Do města Lost Heaven dorazil Maranzano se svou rodinou. Právě Maranzano měl na Sicílii s Pepponem konflikt, který pro něj nedopadl nejlépe a musel před ním utéct do Ameriky. Teď se tedy oba dva znovu potkávají a půjde o válku, jakou Lost Heaven ještě nezažilo. Podle všeho nás tak čeká skutečně velká hrozba, která ovlivní osudy všech. Doteď byla totiž rodina na vzestupu, nyní ale přijde tvrdý pád.

Jistě, znalci příběhu Mafie tuší, jak tohle celé nejspíš dopadne. S největší pravděpodobností uvidíme konec dona Pepponeho a velkého přátelství mezi Morellem a Salierim. Celá modifikace má nicméně i další vedlejší postavy, jejíž osud nás bude velmi zajímat. Jak to třeba dopadne se Salieriho ženou Valentinou a jejich dcerou? Co bude ten impulz, který povede k Pepponeho smrti a rozdělení města tak, jak to známe ze hry Mafia?  

Poslední část Rise and Fall dorazí 8. června. Stejně jako dvě předchozí části, i tato bude přístupná zcela zdarma a celé Rise and Fall pak bude k dispozici v kompletní edici. Pravděpodobně na stránce moddb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama